Το εισιτήριο για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε την Τετάρτη (25/9) ο Ατρόμητος, παίρνοντας την εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού για την 4η φάση του θεσμού.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Περιστεριώτες ήταν ο Μακανά Μπάκου, αφού σκόραρε δις μέσα σε τρία λεπτά και η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία κάνοντας την ανατροπή συνεχίζει την παρουσία της στη διοργάνωση.

Οι Βοιωτοί άνοιξαν το σκορ στο 11’, με τον Γιαννιώτα να σουτάρει από δεξιά και την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα, αφού κόντραρε πρώτα στον Σταυρόπουλο.

Στο 25’ ο Ζίνι άγγιξε το 2-0, πλασάροντας από πλάγια θέση και σημαδεύοντας το οριζόντιο δοκάρι, με τους φιλοξενούμενους να απειλούν στο 48’ και με τον Γκαραβέλη να πραγματοποιεί σπουδαία επέμβαση στη γωνία του μετά από σουτ του Μίχορλ.

Στο 74’ ο Μπάλτσι έκανε το πλασέ από πλάγια θέση και ο Σταυρόπουλος με σωτήρια προβολή απέτρεψε το δεύτερο γκολ για τους γηπεδούχους, για να ισοφαρίσει στο 77’ ο Μπάκου με δυνατό διαγώνιο σουτ από πλάγια θέση.

Ο Γερμανοκογκολέζος εξτρέμ, που είχε αντικαταστήσει τον Καλοσκάμη με την έναρξη του β’ ημιχρόνου, ολοκλήρωσε την πρόκριση των «κυανόλευκων» με κοντινό σουτ στο 80’ ύστερα από το γύρισμα του Αθανασίου από αριστερά.

Διαιτητής ήταν ο Βεργέτης (Αρκαδίας) με βοηθούς τον Μπούξμπαουμ (Ανατολικής Αττικής) και τον Αρμακόλα (Κυκλάδων).

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκαραβέλης, Μορέιρα (46' Τσάπρας), Λιάγκας, Κάτρης, Κωστή, Λαμαράνα (85' Πλέγας), Τσόκαϊ, Κάσσος, Γιαννιώτας, Ζίνι (71' Ρόμο), Όζμπολτ (63' Μπάλτσι).

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Πάμπλο Γκαρσία): Κοσέλεφ, Τσακμάκης, Σταυρόπουλος, Μανσούρ (46' Κίνι), Αθανασίου, Γκονζάλες, Καραμάνης (46' Τσιγγάρας), Καλοσκάμης (46' Μπάκου), Μίχορλ (61' Ουάρντα), Βρακάς (61' Γιουμπιτάνα), Φαν Βέερτ.