Facebook Pixel Γκέλα της Φιορεντίνα με Έμπολι - Χωρίς νικητή το Ουντινέζε - Κάλιαρι
Ποδόσφαιρο
| 2024-02-18 18:25:00

Γκέλα της Φιορεντίνα με Έμπολι - Χωρίς νικητή το Ουντινέζε - Κάλιαρι

Sportdog Team
Γκέλα της Φιορεντίνα με Έμπολι - Χωρίς νικητή το Ουντινέζε - Κάλιαρι

Χωρίς νικητή, αλλά με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις, Ουντινέζε-Κάλιαρι και Εμπολι-Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Serie A: Χωρίς νικητή, αλλά με το ίδιο σκορ (1-1) ολοκληρώθηκαν οι αναμετρήσεις, Ουντινέζε-Κάλιαρι και Εμπολι-Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Serie A.

Αν από τα δύο αποτελέσματα αυτά υπήρξε κάποιος κερδισμένος, στο πρώτο η Κάλιαρι πλησίασε τις Σασουόλο και Βερόνα που «μοιράζονται» την 18η θέση, ενώ με το βαθμό που απέσπασε η Έμπολι ξέφυγε με +2 από την επικίνδυνη ζώνη. 

Πιο απποφασισμένη από ποτέ για να παίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση (Champions League) παρουσιάζεται η Μπολόνια. Οι «ροσομπλού» έφυγαν με τεράστιο «διπλό» από τη Ρώμη, με 2-1 επί της Λάτσιο κι «έπιασαν» ξανά στην 4η θέση την Αταλάντα.

Στο «Ολίμπικο», όπου λίγα 24ωρα νωρίτερα οι «λατσιάλι» είχαν κάνει το «μπαμ» και νίκησαν την Μπάγερν στον πρώτο αγώνα των «16» του Champions League και που σήμερα προηγήθηκαν νωρίς με τον Ίσακσεν, η Μπολόνια όχι μόνο δε «λύγισε», αλλά βρήκε το σθένος να ισοφαρίσει και να φέρει τα πάνω κάτω στο β΄ ημίχρονο με το γκολ του 22χρονου  Ολλανδού επιθετικού, Ζίρκζι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Αλαφούζος ξέχασε πώς "στήριξε" αυτό το σύστημα μόνο για να αποδείξει ότι είναι... αντι-Ολυμπιακός!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags