Facebook Pixel Ρεμί Καμπελά: Νέες ατάκες Καμπελά για το μέλλον του - Χαμογελούν στον Ολυμπιακό - "Θέλω να μείνω Ευρώπη, μιλάω..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 21:44:00

Νέες ατάκες Καμπελά για το μέλλον του - Χαμογελούν στον Ολυμπιακό - "Θέλω να μείνω Ευρώπη, μιλάω..."

Sportdog Team
Νέες ατάκες Καμπελά για το μέλλον του - Χαμογελούν στον Ολυμπιακό - "Θέλω να μείνω Ευρώπη, μιλάω..."

Χωρίς ομάδα συνεχίζει να είναι ο Γάλλος μέσος που έχει συνδεθεί με τους Ερυθρόλευκους με τον ίδιο να κάνει δηλώσεις τονίζοντας πως στόχος του είναι να μείνει στην Ευρώπη.

Ρεμί Καμπελά: Συνέντευξη στο sofoot.com έδωσε ο Γάλλος ποδοσφαιριστής, με το όνομά του να συνεχίζει να είναι στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να απαντάει σχετικά με την επόμενη ομάδα της καριέρας του τονίζοντας ότι θέλει να παραμείνει στην Ευρώπη ώστε να είναι ανταγωνιστικός.

"Δεν θα υπογράψω σε χώρα που υπάρχει πόλεμος, σίγουρος. Σήμερα, εάν ήθελα, θα μπορούσα να πάω σε ένα μακρινό πρωτάθλημα και να βγάζω πολλά χρήματα. Αλλά αυτός δεν είναι ο στόχος μου. Όπως είπα στην οικογένειά μου, θέλω να μείνω στην Ευρώπη. Είμαι ανταγωνιστικός, δεν θέλω να τελειώσω την καριέρα μου ήσυχα" ανέφερε συγκεκριμένα.

Σε ερώτηση για το έχει δεχθεί κρούση από γαλλικές ομάδες σχολίασε: "Ναι, υπάρχουν κάποιες με τις οποίες μιλάμε. Δεν θα πω περισσότερο, πέρα απ' το ότι δεν υπάρχει ακόμη κάποια πρόταση ακόμη", είπε ο Ρεμί Καμπελά που να υπενθυμίσουμε ότι στην Κράσνονταρ είχε ετήσιες αποδοχές 3 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags