Facebook Pixel Ολυμπιακός: Με πλάνο "Μπιέλσα" ο Κορμπεράν - Έτσι ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για Σλόβαν - Τι αλλάζει στο παιχνίδι
Ποδόσφαιρο
| 2022-08-03 08:42:00

Με πλάνο "Μπιέλσα" ο Κορμπεράν - Έτσι ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για Σλόβαν - Τι αλλάζει στο παιχνίδι

Sportdog Team
Με πλάνο "Μπιέλσα" ο Κορμπεράν - Έτσι ετοιμάζει τον Ολυμπιακό για Σλόβαν - Τι αλλάζει στο παιχνίδι

Ο Ισπανός προπονητής ασπάζεται την φιλοσογία του Μαρσέλο Μπιέλσα και αναμένεται να την εφαρμόσει και στο παιχνίδι των Ερυθρόλευκων.

Το πρώτο του ματς ως τεχνικός του Ολυμπιακού θα δώσει αύριο κόντρα στη Σλόβαν Μπρατισλάβας ο Κάρλος Κορμπεράν και από τις προπονήσεις στου Ρέντη φαίνεται πως προετοιμάζει πυρετωδώς τους Ερυθρόλευκους.

Όπως αναφέρει και ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", ο 39χρονος Ισπανός θα αντιμετωπίσει τους Σλοβάκους με πλάνο... Μπιέλσα, στη λογική και τη φιλοσοφία ότι το build up από την άμυνα αποτελεί το "Α" και το "Ω", έχοντας μάλιστα δώσει και ειδικό ρόλο στον Σίμε Βρσάλικο ως παίκτη παγκόσμιας κλάσης που μπορεί να καθοδηγήσει την άμυνα.

Ο Κορμπεράν, όπως και ο Μπιέλσα, θέλει την ομάδα του να "πνίγει" τον αντίπαλο, όποιος κι αν είναι αυτός και αυτό θα προσπαθήσει να κάνει και κόντρα στη Σλόβαν, ετοιμάζοντας και αρκετές αλλαγές προσώπων, αφού είναι προπονητής που του αρέσουν τα ρίσκα.

Οι δύο παραλλαγές συστήματος που δοκίμασε ο Κορμπεράν έχουν να κάνουν με ένα καθαρό 3-4-3, ή ένα 3-5-2. Δηλαδή, ένα πιο γεμάτο κέντρο από χαφ και δύο ελεύθερους επιθετικούς στη γραμμή κρούσης. Σε μια τέτοια περίπτωση θα μπορούσε να φανεί χρήσιμος (μελλοντικά) ο Αμπουμπακάρ Καμαρά, για παράδειγμα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags