Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Μπέντζαμιν Βέρμπιτς​: Η... μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς στα πλέι οφ μπορεί να αλλάξει τον ΠΑΟ - Έτσι θα πάρει τον τίτλο
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-03 16:17:00

Η... μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς στα πλέι οφ μπορεί να αλλάξει τον ΠΑΟ - Έτσι θα πάρει τον τίτλο

Sportdog Team
Η... μεταγραφή του Γιοβάνοβιτς στα πλέι οφ μπορεί να αλλάξει τον ΠΑΟ - Έτσι θα πάρει τον τίτλο

Η σεζόν σε καμία περίπτωση δεν έχει εξελιχθεί όπως θα ήθελε ο 22χρονος άσος και όπως περίμενε φυσικά και η ομάδα του...

Παναθηναϊκός - Μπέντζαμιν Βέρμπιτς​: Μετά το διήμερο ρεπό τους, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού επέστρεψαν στις προπονήσεις το πρωί της Τετάρτης (1/3) στο "Γ. Καλαφάτης".

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και παιχνίδι. Θεραπεία ακολούθησε ο Μπέντζαμιν Βέρμπιτς. Ο Σλοβένος θα χάσει τα δύο τελευταία παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Super League με Παναιτωλικό (εντός) και Ατρόμητο (εκτός), επιστρέφοντας έτσι στη διάθεση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς για την κρίσιμη τελική καμπή των πλέι οφ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βέρμπιτς δεν τα έχει πάει καλά φέτος. Δεν είναι μόνο το γεγονός πως μετρά μόλις 2 γκολ και 2 ασίστ, αλλά το ότι ήρθε για να κάνει τη διαφορά και μέχρι τώρα τουλάχιστον δεν τα κατάφερε, μετά ελαχίστων εξαιρέσεων. Ωστόσο, όπως πάντα κάνει ο Γιοβάνοβιτς (σ.σ. χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο Αϊτόρ αλλά και ο Βιγιαφάνιες πέρσι), δεν αποσύρει την εμπιστοσύνη από κανέναν ποδοσφαιριστή του. Το αντίθετο μάλιστα.

Το να επανέλθει υγιής στα πλέι οφ ο Σλοβένος αριστερός εξτρέμ μπορεί να δώσει στον Παναθηναϊκό πολύτιμες λύσεις, στις οποίες αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπολογίζει. Συνολικά, σε παίκτες όπως ο Βέρμπιτς, ο Σπόραρ και φυσικά ο Μπερνάρ, ο Γιοβάνοβιτς περιμένει στα πλέι οφ να κάνουν το βήμα μπροστά και να ηγηθούν. Εφόσον κάτι τέτοιο το κάνουν, τότε οι Πράσινοι θα αυξήσουν κατά πολύ τις πιθανότητες να πετύχουν οι ίδιοι στο τέλος το μεγάλο στόχο κατάκτησης του πρωταθλήματος.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags