Facebook Pixel Άρης - ΠΑΟΚ: Παίκτης που έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Άρη ρίχνει... βόμβες - Εκεί υπερτερεί ο Δικέφαλος - Αυτούς ξεχωρίζει
Ποδόσφαιρο
| 2023-03-17 21:15:00

Παίκτης που έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Άρη ρίχνει... βόμβες - Εκεί υπερτερεί ο Δικέφαλος - Αυτούς ξεχωρίζει

Sportdog Team
Παίκτης που έπαιξε σε ΠΑΟΚ, Άρη ρίχνει... βόμβες - Εκεί υπερτερεί ο Δικέφαλος - Αυτούς ξεχωρίζει

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής που έχει αγωνιστεί τόσο στον Δικέφαλο του Βορρά, όσο και στους Κίτρινους και έδωσε απαντήσεις σχετικά με το ντέρμπι της Κυριακής (19/3) στο Βικελίδης. 

Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Έλληνας επιθετικός μιλώντας για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, για την πρεμιέρα των πλέι οφ. Μεταξύ άλλων, σχολίασε την εικόνα των δύο ομάδων, τους προπονητές τους αλλά και τις μονάδες που ξεχωρίζουν στο σύνολό.

Για το πως θα πάνε τα πλέι οφ: «Ξεκινάνε τα πλέι- οφ με δυνατά και καλά παιχνίδια. Όλες οι ομάδες έχουν τη δική τους ιστορία. 'Έχουν όλοι κάποια σκαμπανεβάσματα, όμως οι περισσότεροι θα παίξουν πολύ ανταγωνιστικά, όπως είδαμε στα περισσότερα ντέρμπι».

Για το Άρης-ΠΑΟΚ είπε χαρακτηριστικά: «Θα είναι ένα παραδοσιακό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ, στο οποίο όπως είναι λογικό και οι δύο θέλουν να κερδίσουν. Ο Άρης έχει το κίνητρο της έδρας όμως και ο ΠΑΟΚ έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον. Θα δούμε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι.  

Ο ΠΑΟΚ έχει δείξει μια σταθερή εικόνα σε αντίθεση με τον Άρη. Βγήκε εκτός στόχων από πολύ νωρίς, παρά τα όσα έλεγε στην αρχή της χρονιάς. Δεν έχει να διεκδικήσει τώρα κάτι, μόνο την πέμπτη θέση. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη είναι σε καλύτερη κατάσταση. Ωστόσο, αυτό δεν συνεπάγεται άμεσα κάτι. Δεν μπορείς να κάνεις πρόβλεψη σε ένα τόσο ανοιχτό παιχνίδι. Στοιχηματικά, εγώ θα πόνταρα στον άσο - χ».

Για την πιθανή απουσία του Ίνγκασον από το ντέρμπι: «Τεράστια απώλεια ο Ινγκασον. Έχει ηγετική μορφή ,αν λείψει θα έχει πρόβλημα ο ΠΑΟΚ».

Για το αν μπορούν να συγκριθούν προπονητικά Τερζής και Λουτσέσκου: «Παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο οι προπονητές σε μια ομάδα. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να συγκριθεί ο Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ.Ο Λουτσέσκου έχει δείξει ήδη δείγματα γραφής. Ο ΠΑΟΚ γεννά συνέχεια ταλέντα, παράγει πολύ καλό ποδόσφαιρο και διεκδικεί και το πρωτάθλημα. Στη μάχη των πάγκων υπερτερεί ο ΠΑΟΚ».

Τέλος, αναφέρθηκε στους παίκτες που ξεχωρίζει από τις δύο ομάδες: «Από τον ΠΑΟΚ ξεχωρίζω τον Κωνσταντέλια, που έχει όλο το μέλλον στα πόδια του. Από τον Άρη ξεχωρίζω τον Νταρίντα, που κρατά σταθερά την απόδοσή του στην ομάδα. Όλοι οι υπόλοιποι κινούνται στα ίδια στάνταρ», είπε ο Βαγγέλης Παπάζογλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συγκίνηση στο "αντίο" του Παπαϊωάννου - Δάκρυα από Μελισσανίδη, Δομάζο, Αντωνιάδη, Νεστορίδη (vid)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags