Facebook Pixel ΑΕΚ - Άρης: Βόμβα Σπάθα για αυτόν που παρέλαβε τους Πολωνούς διαιτητές - Ξέσπασμα Καρπετόπουλου: "Αναβολή" (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2023-04-10 01:15:00

Βόμβα Σπάθα για αυτόν που παρέλαβε τους Πολωνούς διαιτητές - Ξέσπασμα Καρπετόπουλου: "Αναβολή" (Vid)

Sportdog Team
Βόμβα Σπάθα για αυτόν που παρέλαβε τους Πολωνούς διαιτητές - Ξέσπασμα Καρπετόπουλου: "Αναβολή" (Vid)

Η αποκάλυψη για όσα έγιναν στο αεροδρόμιο και το μεγάλο πρόβλημα με το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Ο κακός χαμός έχει γίνει από το πρωί που αποκαλύφτηκε, ότι ο Πολωνός διαιτητής του ΑΕΚ-Άρης, Πάβελ Ρατσκόφσκι, μαζί με το τιμ του ήταν μεθυσμένοι στην πτήση από τη Βαρσοβία στην Αθήνα και διαπληκτίστηκαν με Έλληνες. Η ΕΠΟ όρισε Έλληνες διαιτητές στην αναμέτρηση, ενώ ο ρέφερι σε συνεντεύξεις που έδωσε διέψευσε τα περί μέθης και υποστήριξε, ότι οπαδός του Παναθηναϊκού του επιτέθηκε στη φυσούνα κατά την έξοδο από το αεροπλάνο.

Το βράδυ της Κυριακής, ο Ηλίας Σπάθας αποκάλυψε σχετικά: «Κάποιος από την Ομοσπονδία παραλαμβάνει τους διαιτητές από το αεροδρόμιο. Μαθαίνουμε ότι κάτι έγινε από δημοσιεύματα. Ποιος τους παρέλαβε, τι συνέβη; Έγινε κάποιο επεισόδιο, υπάρχει κάποιο αλκοτέστ; Από ποιον πιέστηκε; Κάπου άκουσα, αλλά δεν είμαι σίγουρος, ότι συνοδός ήταν ο διαιτητής Διαμαντόπουλος που έπαιξε τελικά το παιχνίδι; Δεν είμαι σίγουρος, έτσι ακούστηκε. Ισχύει; Αν όχι, να πει η ΕΠΟ ποιος παρέλαβε τους διαιτητές από το αεροδρόμιο;».

Από την πλευρά του ο Αντώνης Καρπετόπουλος μεταξύ άλλων ανέφερε: «Έχω κουραστεί, σας θαυμάζω που κάθεστε και ασχολείστε. Η ιστορία αυτή είναι φαρσοκομωδία απερίγραπτη. Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ, να αλλάξουν δύο διαιτητές, ούτε επί κορωνοϊού. Το πρόβλημα είναι της κυβέρνησης. Δεν είχαν το κουράγιο να αναβάλουν την αγωνιστική. Αυτή η αγωνιστική δεν έπρεπε να γίνει»!

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποκάλυψη από Πολωνία! Τί έδειξε το αλκοτέστ του Ρατσκόφσκι;

 

 
 
 
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags