Απολαυστική ήταν μία ακόμα εκπομπή «Παίξτε Μπάλα» Powered by Sportdog! Χρήστος Δημόπουλος και Ηλίας Λιβάνιος φιλοξένησαν τρεις δημοσιογραφικές προσωπικότητες και έναν πρόεδρο ΠΑΕ.

Την αρχή έκανε ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Χρήστος Κωνσταντινίδης, ο οποίος σχολίασε το θέμα διαιτησία, για την οποία υπάρχουν συνεχώς παράπονα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Δεν θέλαμε Έλληνες, φέραμε ξένους διαιτητές. Μετά δεν μας έκαναν οι ξένοι και ζητήσαμε elite. Τώρα δεν μας κάνουν οι elite και εξαντλήθηκαν οι επιλογές. Δυστυχώς δεν μπορούν να έρθουν εξωγήινοι να σφυρίξουν ματς της Super League», ανέφερε μεταξύ άλλων, σχολιάζοντας παράλληλα την εμφάνιση της ΑΕΚ στη Λεωφόρο, ενώ έδωσε ρεπορτάζ για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στη Φιλαδέλφεια.

Στη συνέχεια έκανε εκρηκτική παρέμβαση στην εκπομπή ο Γιώργος Σαραντάκος. Ο ρεπόρτερ του Star Channel, γνωστός για τα ερυθρόλευκα αισθήματά του, μπήκε δυναμικά κάνοντας σχόλιο για τον Γάλλο διαιτητή, Μπριζάρ που ορίστηκε στο ματς με την Ένωση. Στη συνέχεια δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλό του, επισημαίνοντας, ότι κάτι δεν πήγε καλά φέτος για την ομάδα του Πειραιά. Μάλιστα παρότρυνε τη διοίκηση να πάρει παίκτες όπως ο Πασχαλάκης που να έχουν το dna της ομάδας στις φλέβες του, δηλαδή να είναι ενθουσιώδεις και με τσαμπουκά. Στο τέλος χαρακτήρισε ματς της χρονιάς για τον μπασκετικό Ολυμπιακό το Game3 με τη Φενέρ.

Τρίτος στη σειρά εμφανίστηκε ο Νίκος Τοσκίτσης! Ο εκ των συντελεστών του PAOKtoday με το που μπήκε στο παράθυρο διόρθωσε τον προλαλήσαντα, Γιώργο Σαραντάκο, υποστηρίζοντας πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καθαρίσει την 3η θέση, ενώ στο τέλος εκστόμισε ατάκα φωτιά για πιθανή επιστροφή Πέλκα στην Τούμπα.

Στο τέλος, συγκινητική ήταν η δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Θεόδωρου Καρυπίδη, για τον αείμνηστο Παύλο Μυροφορίδη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών.

Δείτε την εκπομπή «Παίξτε Μπάλα» Powered by Sportdog: