Άκης Ζήκος: Ανάρτηση στα social media έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ όπου έκανε το δικό του σχόλιο για τον πρωτάθλημα, τονίζοντας ότι η Ένωση κατακτά δίκαια τον τίτλο, ενώ έστειλε... μήνυμα στον Ολυμπιακό ώστε να βρει έναν τεχνικό επιπέδου Αλμέιδα, Γιοβάνοβιτς και Λουτσέσκου.

«Έχεις το συναίσθημα του αποχωρισμού, την ίδια στεναχώρια, το ίδιο κενό που νιώθει ο κάθε υγιής φίλαθλος και οπαδός, όταν τελειώνει ένα ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Σήμερα κανονικά-κι αφού σε μια εβδομάδα τελειώνουν τα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος- αυτό θα πρέπει να νιώθουν όλοι οι ‘κανονικοί’» του ποδοσφαίρου στη χώρα μας και να μη βρίσκουν δικαιολογίες πράσινες κόκκινες μπλε.

Να παραδεχτούμε κ να ευχαριστήσουμε τον Λουτσέσκου, τον Γιοβάνοβιτς, τον Αλμέιδα και να παρακαλάμε να έχει και ο Ολυμπιακός τον αντίστοιχο προπονητή έτσι ώστε του χρόνου να δούμε κ να ζήσουμε ακόμα καλύτερο θέαμα, ακόμα μεγαλύτερες συγκινήσεις στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η ΑΕΚ είναι δίκαια πρωταθλήτρια γιατί και οι παίχτες της και ο προπονητής της κατάφεραν από τον πρώτο κιόλας χρόνο ‘Οι παίχτες να κάνουν τον προπονητή κ αυτός να τους κάνει ομάδα’
», έγραψε ο Άκης Ζήκος.

​ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τρέλα" Μελισσανίδη με το πρωτάθλημα - Ρίχνει 6 εκατ. για μεταγραφή - Θέλει να τον ανακοινώσει στη φιέστα!