Παναθηναϊκός: Ουσιαστικό ενδιαφέρον για την απόκτηση του Φαμπιάνο Λέισμαν επιδεικνύει ο Παναθηναϊκός! Όπως αποκάλυψε η εκπομπή "Στη Σέντρα" στον αέρα του Metropolis 95,5, ο Παναθηναϊκός καταθέτει πρόταση στον Άρη για τον Βραζιλιάνο στόπερ. 

Μετά τον Φιλίπ Μλαντένοβιτς, το ''τριφύλλι'' προχωράει και στην μεταγραφή του στόπερ με την περίπτωση του Φαμπιάνο να είναι ψηλά στη λίστα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η πλευρά του κ. Αλαφούζου επικοινώνησε με τον Θόδωρο Καρυπίδη και συζήτησαν τα δεδομένα της περίπτωσης του Φαμπιάνο. 

Ο 31χρονος Βραζιλιάνος κεντρικός αμυντικός δεσμεύεται με συμβόλαιο έως το 2024 με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και μένει να φανεί τι θα αποφασίσουν οι άνθρωποι των ''κιτρινόμαυρων''.  Ο Φαμπιάνο είχε μία «γεμάτη» σεζόν με τον Άρη μετρώντας 40 παιχνίδια και τρία γκολ.

Είναι γνωστό ότι ο Φαμπιάνο επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και θα βρεθεί κανονικά στο πλάνο της προετοιμασίας, αλλά η παραμονή του στο ρόστερ της επόμενης σεζόν δεν είναι τόσο δεδομένη καθώς υπάρχουν τάσεις φυγής. Εφόσον προκύψει πρόταση, που θα ικανοποιεί τον Αρη και τον ποδοσφαιριστή, τότε είναι πιθανό ο Βραζιλιάνος να μην εξαντλήσει το συμβόλαιό του στους Κιτρινόμαυρους οι οποίοι ούτως ή άλλως κινούνται για την προσθήκη δύο κεντρικών αμυντικών. 

Πηγή: metrosport.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τη μεταγραφή της χρονιάς ο Μπέος από ΠΑΟΚ - Αποφασίζει ο Λουτσέσκου - Μεγάλη ομάδα για Γκαρσία!