Μεταγραφών συνέχεια στον Ολυμπιακό, καθώς μετά τους Ιμπόρα και Κίνι που έφτασαν στην Ελλάδα για χάρη του, ο Κορδόν θέλει να τελειώσει και τις υποθέσεις για επιθετικό και κεντικό αμυντικό, με δύο νέα ονόματα να έρχονται στην επικαιρότητα.

Όσον αφορά στο θέμα του στόπερ, ο "Κόκκινος Πρωταθλητής" και το "ΦΩΣ" κάνουν λόγο για ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον Χοσέ Λουίς Παλομίνο, τον 33χρονο Αργεντινό, ο οποίος αγωνίζεται στην Serie A με την Αταλάντα από το 2017.

Οι Ερυθρόλευκοι φέρονται να εξετάζουν σοβαρά την υπόθεση του Παλομίνο, ο οποίος είχε μόλις 15 συμμετοχές πέρυσι στο ιταλικό πρωτάθλημα και το συμβόλαιό του με τους Μπεργκαμάσκι εκπνέει του χρόνου το καλοκαίρι. Η χρηματιστηριακή του αξία κυμαίνεται στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ, σύμφωνα με το transfermarkt.

Όσο για το θέμα του στράικερ, στην λίστα των Κορδόν-Μαρτίνεθ προστέθηκε το όνομα του Ράφα Μιρ, του 26χρονου άσου της Σεβίλλης, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης και που έχει χρηματιστηριακή αξία στα 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα του transfermarkt.

Πέρυσι αγωνίστηκε σε 36 ματς σε όλες τις διοργανώσεις με τους Ανδαλουσιανούς μετρώντας 8 γκολ και 1 ασίστ, το συμβόλαιό του λήγει το 2027, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης με τις φανέλες των Γουλβς και Νότιγχαμ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πέτυχαν "διάνα" στο Λιμάνι με τον φορ - "Νέος Μπακαμπού, παίζει και 4-4-2" - "Ιδανικός χαφ δίπλα σε Χουάνγκ"