Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Θέλει τρελό "10άρι" στην Τούμπα ο Σαββίδης - Πρόταση 4,5 εκατ. συν μεταπώληση - Το είπε ο Ρομάνο! (Vids)
Ποδόσφαιρο
| 2023-07-15 18:52:00

Θέλει τρελό "10άρι" στην Τούμπα ο Σαββίδης - Πρόταση 4,5 εκατ. συν μεταπώληση - Το είπε ο Ρομάνο! (Vids)

Sportdog Team
Θέλει τρελό "10άρι" στην Τούμπα ο Σαββίδης - Πρόταση 4,5 εκατ. συν μεταπώληση - Το είπε ο Ρομάνο! (Vids)

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε μεγάλη πρόταση του Δικεφάλου για ποδοσφαιριστή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Στα "ραντάρ" του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Χόρχε Καρασκάλ, σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο οποίος κάνει λόγο για πρόταση 4,5 εκατομμυρίων ευρώ, συν 50% ποσοστό μεταπώλησης, από τους Θεσσαλονικείς!

Σύμφωνα με τον γνωστό δημοσιογράφο, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει κάνει δυνατό "μπάσιμο" για την περίπτωση του 25χρονου Κολομβιανού επιτελικού χαφ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί και στα δύο άρκα της επίθεσης, δίνοντάς του τριετές συμβόλαιο.

Ο Καρασκάλ δεσμεύεται με συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας μέχρι το 2026 και όπως αναφέρει ο Ρομάνο, ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει επαφές με τους Ρώσους, προσφέροντας 4,5 εκατομμύρια ευρώ συν 50% μεταπώλησης για να κάνει δικό του τον ποδοσφαιριστή, που σύμφωνα με το transfermarkt έχει χρηματιστηριακή αξία στα 7 εκατομμύρια ευρώ.

Ο διεθνής Κολομβιανός μετράει φέτος σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ρωσίας 34 συμμετοχές, έχοντας 6 γκολ και 6 ασίστ και στο παρελθόν έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων και στις Ρίβερ Πλέιτ και Καρπάτι Λβιβ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα σπουδαία μεταγραφή για Τσόλακ - Πόσο κόστισε στη νέα του ομάδα - Πανηγυρίζει και ο ΠΑΟΚ! (pics)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags