Για το γεγονός ότι ο Φάμπιο Μαρέσκα, διαιτητής της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό, συνέταξε το φύλλο αγώνα εκτός του αγωνιστικού χώρου μίλησε στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» ο Γιάννης Σταυρίδης, που σημείωσε πως ο ρέφερι μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο μόνο έχοντας την σχετική άδεια από την ΚΕΔ.

«Δεν γίνεται να συνταχθεί το φύλλο αγώνα εκτός σταδίου, είναι υποχρεωμένος να το συντάξει πριν αναχωρήσει από το γήπεδο. Ο ίδιος όταν υπάρχει διακοπή θα πρέπει να το συντάξει λαμβάνοντας υπόψιν του τα όσα πει ο παρατηρητής αλλά και ο γιατρός του αγώνα στην προκειμένη περίπτωση. Η μόνη λογική σκέψη είναι ότι μίλησε με κάποιον από την ΚΕΔ ώστε να του δώσει σχετική άδεια για να αποχωρήσει από τον αγωνιστικό χώρο κα να συντάξει το φύλλο αγώνα  είτε από το ξενοδοχείο είτε από κάποιο άλλο μέρος με τη βοήθεια του παρατηρητή», είπε ο Γιάννης Σταυρίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έσπασε... κατάρα 16 ετών στο Καραϊσκάκη ο Βαγιαννίδης - "Αδικημένος" σε ΠΑΟ - Τον ήθελαν Ολυμπιακός, ΑΕΚ