Facebook Pixel Άγρια κόντρα διαιτητών και ΕΠΟ: "Όποιος δεν σφυρίξει θα βγει εκτός πινάκων"!
Ποδόσφαιρο
| 2023-12-12 14:30:00

Άγρια κόντρα διαιτητών και ΕΠΟ: "Όποιος δεν σφυρίξει θα βγει εκτός πινάκων"!

Sportdog Team
Άγρια κόντρα διαιτητών και ΕΠΟ: "Όποιος δεν σφυρίξει θα βγει εκτός πινάκων"!

Οι ρέφερι απειλούν με νέο κώλυμα και ο Τάκης Μπαλτάκος τους έστειλε... μήνυμα.

Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία άνοιξε κόντρα με τους διαιτητές και ο Τάκης Μπαλτάκος καλεί την ΚΕΔ να κάνει ορισμούς για τους αγώνες του Σαββατοκύριακου.

Το μήνυμα που πήγε σε όλους τους διαιτητές και βοηθούς της πρώτης κατηγορίας είναι να δηλώσουν κώλυμα μέχρι το μεσημέρι της Τρίτης (12/12) και αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά τους για την ασφάλεια τους να μην σφυρίξουν ούτε το ερχόμενο Σαββατοκύριακο.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος έμαθε για τις ενέργειες των ρέφερι και έστειλε το δικό του μήνυμα προς τους διαιτητές, πως δεν έχουν λόγο να κάνουν άλλη αποχή.

«Πες τους οτι πλέον δεν έχουν κανένα λόγο να κάνουν αποχή. Όποιος από τους διεθνείς δεν σφυρίξει, θα ζητήσουμε από την UEFA να τον βγάλει και εκείνη εκτός των πινάκων της», ήταν η ατάκα του ισχυρού άνδρα της ελληνικής ομοσπονδίας όπως ενημέρωσε η ΚΕΔ τους διαιτητές.

Επιστολές της ΕΠΟ σε Βρούτση και Οικονόμου

Παράλληλα η ΕΠΟ με ανακοίνωση της ενημέρωσε πως απέστειλε επιστολές στον Υπουργό Προστασίας του πολίτη και τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέστειλε σήμερα επιστολές στους υπουργούς Προστασίας του Πολίτη κ. Γιάννη Οικονόμου και τον αναπληρωτή υπουργό Αθλητισμού κ. Γιάννη Βρούτση. Με τις επιστολές  αυτές ζητείται συνάντηση των υπουργών με αντιπροσωπεία των διαιτητών, σε υλοποίηση σχετικής απόφασης της Επιτροπής Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου».

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πίκρα Τσουκαλά: "Έλεγαν ο Μαρινάκης είναι πρωθυπουργός, τώρα; - Στήριξα Μητσοτάκη για τα Rafale, αλλά..." (Vid)

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags