Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Αποθέωση Βιεϊρίνια! "Όλη η Ευρώπη ξέρει τι εστί Αντρέ! Είναι νικητής"
Ποδόσφαιρο
| 2024-01-25 19:24:00

Αποθέωση Βιεϊρίνια! "Όλη η Ευρώπη ξέρει τι εστί Αντρέ! Είναι νικητής"

Sportdog Team
Αποθέωση Βιεϊρίνια! "Όλη η Ευρώπη ξέρει τι εστί Αντρέ! Είναι νικητής"

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε άνθρωπος που είναι στο στενό περιβάλλον του Πορτογάλου και αναφέρθηκε στο τι άνθρωπος είναι ο παίκτης του ΠΑΟΚ, αλλά και τι δίνει στον ΠΑΟΚ καθημερινά.

Ανέστης Ασλανίδης: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο γυμναστής και συγγενής του Αντελίνο Βιερίνια, με αφορμή τα γενέθλια του αρχηγού του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων, στάθηκε στο «ποιόν« του Πορτογάλου εκτός γηπέδου και τον εξαίρετο χαρακτήρα του, αφού όλοι γνωρίζουν τα όσα έχει πετύχει εντός των τεσσάρων γραμμών.

«Να ευχηθώ και εγώ με τη σειρά μου Χρόνια Πολλά στο αρχηγό μας, του εύχομαι ότι καλύτερο. Για μένα είναι ένας πολύ καλός άνθρωπος, ένας πολύ καλός φίλος, είναι σαν αδερφός . Κάθε μέρα είμαστε μαζί και στο γήπεδο και μετά από την προπόνηση. Δεν νομίζω ότι δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για τα ποδοσφαιρικά του προσόντα. Ίσως οι περισσότεροι δεν γνωρίζουν το άλλο του κομμάτι, το πως είναι σαν χαρακτήρας.

Ο Αντρέ είναι ένα καλό παιδί! Θα βοηθήσει όσο μπορεί τον οποιοδήποτε. Πολλοί μπορεί να τον έχουν στο μυαλό του σαν κάποιον που δεν μπορούν να τον προσεγγίσουν, αλλά δεν είναι καθόλου έτσι. Σε όποια παρέα και αν είναι, θα τον αγαπήσουν όλοι. Για αυτό δεν έχει και εχθρούς, όσοι τον γνωρίζουν, τον ξεχωρίζουν και τον λατρεύουν.

Είναι νικητής, θέλει πάντα να κερδίζει. Για αυτό ξεπέρασε τους τραυματισμούς, άλλοι, βασικά οι περισσότεροι,  μπορεί να μην παίζανε στην ηλικία που είναι. Ο Αντρέ είναι ένας ποδοσφαιριστής που βοηθάει τον ΠΑΟΚ, όχι μόνο στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και με τον χαρακτήρα του όσον αφορά τα νέα παιδιά. Γνωρίζουμε όλοι την ποιότητα του και τον χαρακτήρα του. Σχεδόν όλη η Ευρώπη γνωρίζει τι εστί ο Αντρέ

Έφερε γλυκά στην προπόνηση, αλλά δεν του κάναμε την φάλαγγα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι την βδομάδα που έρχεται οπότε πρέπει να είμαστε όσο πιο σοβαροί γίνεται», είπε ο Ανέστης Ασλανίδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Δεν έχει... τολμήσει να το κάνει σε άλλη ομάδα ο "δάσκαλος" Τερίμ - Καμία λογική στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags