Παναθηναϊκός: Για τα τελευταία νέα των Πρασίνων ενόψει του αγώνα με τον Άρη μίλησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 τονίζοντας ότι το συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ένας... πρόωρος τελικός για το Τριφύλλι ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

«O Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι που μοιάζει πάρα πολύ με τον τελικό Κυπέλλου, γιατί είναι και με τον ίδιο αντίπαλο. Μιλάμε για ματς χωρίς αύριο, με τον Άρη. Κερδίζει και ηρεμεί κάπως για τον ΟΦΗ, δεν κερδίζει και έχει μεγάλη εσωστρέφεια. Είναι ο πρώτος τελικός από τους δύο που έχει. Ακόμα και με -5 να μπει στα playoffs οι πιθανότητες να πάρει τον τίτλο είναι πολύ λίγες. Είναι και η εικόνα της ομάδας στα τρία τελευταία παιχνίδια, που δεν είναι καλή. Αν ο Παναθηναϊκός δεν πάρει το πρωτάθλημα η χρονιά θα είναι αποτυχημένη. Είτε πάρει το Κύπελλο, είτε όχι», ανέφερε σχετικά.

Παράλληλα ο έμπειρος ρεπόρτερ χαρακτήρισε πολύ καθοριστικό τον Τσέριν για τα χαφ και στάθηκε στην επιστροφή του, όπως άλλωστε και του Μπερνάρ, για τον οποίο τόνισε ότι θέλει όσο τίποτα την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ενώ μίλησε και για το πρόστιμο που μπήκε από τη ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διπλό "χτύπημα" Μπαρτζώκα από Μονακό - Τζέιμς μαζί με 4αρι - Κορυφαίο όνομα του Ολυμπιακού θέλει ο Ζοτς!