Facebook Pixel Nέα δεδομένα για ξένο του ΠΑΟΚ - Στη λίστα γνωστού συλλόγου
Ποδόσφαιρο
| 2024-03-01 18:38:00

Nέα δεδομένα για ξένο του ΠΑΟΚ - Στη λίστα γνωστού συλλόγου - "Δεν έχει βρει αρκετό χρόνο..."

Sportdog Team
Nέα δεδομένα για ξένο του ΠΑΟΚ - Στη λίστα γνωστού συλλόγου - "Δεν έχει βρει αρκετό χρόνο..."

Εξελίξεις στην καριέρα ξένου ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου του Βορρά βλέπει ρεπορτάζ από την πατρίδα του καθώς αναφέρει ότι μπορεί να αποχωρήσει το καλοκαίρι λόγω του λίγου χρόνου συμμετοχής που έχει.

Μάρκος Αντόνιο: Νέα δεδομένα στην καριέρα του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή, που είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ από τη Λάτσιο βλέπουν ρεπορτάζ από την πατρίδα του, μιας και όπως αναφέρει η Φλαμένγκο τον έχει στη λίστα της και ο ίδιος να σκέφτεται την μετακίνησή του εκεί λόγω του μικρού χρόνου συμμετοχής του με τον Δικέφαλο του Βορρά.

«Πηγές από τη Βραζιλία αναφέρουν ξανά πως από τον ερχόμενο Ιούνιο η Φλαμένγκο θα προσπαθήσει να φέρει στο... σπίτι του τον Μάρκος Αντόνιο, έναν μέσο που ανήκει στη Λάτσιο αλλά αυτή τη στιγμή είναι δανεικός στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Ο 23χρονος δεν έχει βρει αρκετό χώρο στις τάξεις του ελληνικού συλλόγου, ο οποίος θα έπρεπε να πληρώσει 6.000.000 ευρώ για να τον αγοράσει. Ένα ποσό που -μέχρι σήμερα- φαίνεται δύσκολο να σκεφτεί κανείς ότι θα καταβληθεί», αναφέρουν χαρακτηριστικά  για το μέλλον του Μάρκος Αντόνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βόμβα με Φουρνιέ… νέος Χεζόνια - Ανατροπή με Ταβάρες στον ΠΑΟ - Μεγάλη πρόταση για Καλάθη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags