Έτοιμος για μία πολύ σημαντική προσθήκη είναι ο Ολυμπιακός, που έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μάρκο Στάμενιτς του Ερυθρού Αστέρα!

Για να ακριβολογούμε, ο 22χρονος αμυντικός μέσος θα αποκτηθεί με μεταγραφή από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη και αναμένεται να δοθεί δανεικός στους Ερυθρόλευκους για τη νέα σεζόν.

Πρόκειται φυσικά για ένα από τα πιο ανερχόμενα ταλέντα στη Σερβία, με καταγωγή από τη Νέα Ζηλανδία, που πέρυσι έπαιξε σε 35 συνολικά ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, μετρώντας 2 γκολ και 1 ασίστ.

 

Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στο Champions League και με την Κοπεγχάγη, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η Νότιγχαμ φέρεται να έκανε "κόλπο γκρόσο" τελευταία στιγμή "κλέβοντάς" τον από την Κόβεντρι και παραχωρώντας τον στον Ολυμπιακό.

Η αξία του στο transfermarkt ανέρχεται στα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ όπως αναφέρει ο "Κόκκινος Πρωταθλητής", ο ποδοσφαιριστής, που παίζει στην ίδια θέση με τον Σαντιάγο Έσε, αναμένεται σήμερα ή αύριο (19/6) στην Ελλάδα για να ολοκληρώσει την μετακίνησή του στο λιμάνι.

Πάρε μέρος στο European Football Fantasy 2024 του Sportdog.gr