Νίκος Σταματέλος: Για τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού μίλησε στον αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ των Ερυθρόλευκων όπου στάθηκε στα μεταγραφικά τονίζοντας ότι τόσο ο Λορέντσο Πιρόλα, όσο και ο Μάρτιν Μπρέιθγουεϊτ αναμένεται το Σάββατο (20/7) να βρεθούν στην Ολλανδία για να ενσωματωθούν, ενώ σχετικά με το θέμα παραμονής του Αγιούμπ Ελ Κααμπί, ανέφερε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν κάνει ότι μπορούν για να τον κρατήσουν, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει από κάποια ομάδα μια πρόταση που να... ανησυχεί!

«Αύριο Ολλανδία Μπρέιθγουεϊτ και Πιρόλα. Yπάρχει αναμονή στον Ολυμπιακό για την απόφαση του Ελ Κααμπί. Το ότι είναι στην Ολλανδία δεν σημαίνει ότι ανανέωσε. Δεν έχει κάποια πρόταση που να προκαλεί ανησυχία, όμως όσο δεν υπογράφει ανησυχείς. Ό,τι έπρεπε να κάνει για τον Ελ Κααμπί το έχει κάνει ο Ολυμπιακός.».

Για τη συνέχεια των μεταγραφών ο έμπειρος ρεπόρτερ σημείωσε ότι τις επόμενες ημέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις σχετικά με την απόκτηση του Κρίστοφερ Βέλντε, ενώ πρόσθεσε ότι επόμενος στόχος είναι η απόκτηση ενός ακόμη κεντρικού αμυντικού. «Δεν τον "καίει" τον Μεντιλίμπαρ να πάρει εξτρέμ. Το θέμα του Βέλντε είναι Σε πολύ καλό δρόμο. Σύντομα αναμένονται εξελίξεις. Επόμενη κίνηση ένας ακόμη στόπερ», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Σταματέλος.