Νίκος Αθανασίου: Για τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού μίλησε στο αέρα του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 o έμπειρος ρεπόρτερ του Τριφυλλιού, όπου αναφέρθηκε τόσο στην κλήρωση του τρίτου προκριματικού του Europa League, που φέρνει κοντά τον Άγιαξ, όσο και στις μεταγραφικές κινήσεις των Πρασίνων.

«Ο Παναθηναϊκός πήρε το χειρότερο δυνατό ζευγάρι, αλλά σε πρώτη φάση πρέπει να αποκλείσει την Μπότεφ. Επίσης θεωρώ ότι ο Άγιαξ δεν θα περάσει εύκολα με τους Σέρβους, ενώ δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα, που πριν από μερικά χρόνια έπαιζε τρομερό ποδόσφαιρο και έκανε μεγάλες ευρωπαϊκές πορείες. Βρίσκεται σε μεταβατικό στάδιο. Και φυσικά, αν ο Παναθηναϊκός παίξει, τελικά, με τον Άγιαξ, δεδομένα θα είναι και εκείνος σε καλύτερη κατάσταση σε όλα τα επίπεδα».

Παράλληλα σημείωσε ότι σήμερα αναμένεται να κυκλοφορήσουν τα εισιτήρια για το παιχνίδι της Πέμπτης (25/07), με την Μπότεφ, σημειώνοντας ότι οι Πράσινοι θα πάρουν περίπου 1000 για τη ρεβάνς στη Βουλγαρία, ενώ για το θέμα του Φώτη Ιωαννίδη ο Νίκος Αθανασίου είπε ότι το μεγάλο ερώτημα είναι το πότε θα μπει σε ολόκληρο το πρόγραμμα προπονήσεων, ενώ για τα μεταγραφικά σημείωσε ότι «αν γίνει κάτι άμεσα, αν, δηλαδή, προχωρήσει τώρα μέσα στην εβδομάδα κάποια περίπτωση ο Παναθηναϊκός για εξτρέμ, δεν φαίνεται να είναι ούτε ο Πελίστρι ούτε ο Ζότα».