Στην επικαιρότητα του ΠΑΟΚ έχει επιστρέψει το όνομα του Μεϊτέ, αλλά αυτή τη φορά για να φύγει οριστικά καθώς όπως αποκάλυψε μέσω του sportdog ο Ευαγγελος Μίχος, στο θέμα με τίτλο "Τέλος ο Μεϊτέ, έκπληξη η νέα του ομάδα - Καραμπόλα με… ΠΑΟ, Ζότα, Ποντένσε!", ενημέρωσε τον Ραζβάν Λουτσέσκου ότι έχει συμφωνήσει ήδη με ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ: Το σενάριο που υπάρχει στον Δικέφαλο αναφέρει ότι η Τζένοα θα κάνει νέα πρόταση για την απόκτηση του Κροάτη - Είχε καταθέσει ήδη μια πρόταση 3 εκατ. ευρώ συν τον επιθετικό Κέλβιν Γεμπόα με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο. Η νέα πρόταση θα είναι αυξημένη οικονομικά, αλλά δεν πρόκειται να υπερδιπλασιαστει για να δώσει κίνητρο στον ΠΑΟΚ για να καθίσει σε τραπέζι διαπραγμάτευσης. Λέγεται ότι κάτω από 8-9 εκατ. ευρώ, η ΠΑΕ έτσι κι αλλιώς δεν θα δώσει σε κανέναν την ευκαιρία να ανοίξει κουβέντα για τον Κοτάρσκι...

ΚΟΤΑΡΣΚΙ/1: Ακόμα κι αν βρεθεί ομάδα πάντως για να δώσει τόσα χρήματα, ο Δικέφαλος θα προχωρούσε την περίπτωσή του προς το τέλους του καλοκαιριου, κι όχι τώρα που υπάρχουν σημαντικές ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Να φανεί δηλαδή, πρώτα αν υπάρχει η προοπτική του Τσάμπιονς Λιγκ ή όχι. Γιατί στην πιάτσα υπάρχει σιωπηλή ενημέρωση για την αναζήτηση τερματοφύλακα με τα ίδια σωματικά (κυρίως το ύψος) με τον Κοτάρσκι. Από αυτό, όμως, μέχρι να βρεθεί ο κατάλληλος, υπάρχει απόσταση.

ΚΟΤΑΡΣΚΙ/2: Υπάρχει άλλη ομάδα πλην της Τζένοα που έχει δείξει ενδιαφέρον; Η Άιντραχτ Φρανκφούρτης, καθώς και στα δύο ματς που έπαιξε με τον ΠΑΟΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο, ο Κροάτης έπιανε τις κάλτσες του. Αλλά οι Γερμανοί δεν ξεφεύγουν στα ποσά που προσφέρουν και πολύ-πολύ δύσκολα θα φτάσουν στα χρήματα που θέλει οι Θεσσαλονικείς.

ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ: Για τον ίδιο λόγο δεν ανησυχούν και για τον νεαρό στόπερ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Γιατί ναι μεν υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του αλλά αυτό, κυρίως, έχει εκφραστεί από την Άιντραχτ. Και όπως είπαμε και για τον Κοτάρσκι, οι Γερμανοί δεν δίνουν εύκολα λεφτά... 

Αβέβαιο το μέλλον των Σπόραρ, Γερεμέγεφ

Με την Σλόβαν Μπρατισλάβας έχει συνδεθεί το όνομα του Αντράζ Σπόραρ, καθώς φαίνεται ότι η ομάδα τής Σλοβακίας θέλει να ενισχύσει περαιτέρω την επίθεσή της. Το ζήτημα, όμως, είναι κατά πόσο μπορεί να δώσει κίνητρο στους Πράσινους για να τον παραχωρήσει. Ειδικά σε μια εποχή που ο Φώτης Ιωαννίδης παραμένει μήλον τής έριδος για τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας. Άρα δεν αποκλείεται το Τριφύλλι να αποχωριστεί τον Έλληνα άσο.

Κάτι που σημαίνει ότι κρίνεται ακόμα πιο απαραίτητη η παραμονή τού Σπόραρ στο ρόστερ. Μπορεί, λοιπόν, η Σλόβαν να δελεάσει τους Πράσινους για να παραχωρήσουν έναν επιθετικό με συμβόλαιο αλλά και θετική παρουσία στο τελευταίο Εuro; Μάλλον όχι, θα πούμε εμείς, αν αναλογιστεί κανείς ότι ο επιθετικός Ντάβιντ Στρέλετς υπέγραψε πριν λίγο καιρό ως μια από τις ακριβότερες μεταγραφές στην Ιστορία της (από τη Σπέτσια) με 700.000 ευρώ!

Δηλαδή και έχει ενισχυθεί επιθετικά και το έκανε με υπέρβαση, αφού συνήθως παίρνει ελεύθερους παίκτες. Και μπαίνει το ερώτημα: Σε μια εποχή που είναι ρευστή η κατάσταση επιθετικά για τον Παναθηναϊκό, πόσες πιθανότητες υπάρχουν για να πάνε οι Πράσινοι σε μια λογική να "σκοτώσουν" τον Σπόραρ;

ΓΕΡΕΜΕΓΕΦ: Μια και είμαστε στους επιθετικούς τού Παναθηναϊκού, πάνω-κάτω τα ίδια ισχύουν και για τον Γερεμέγεφ. Με δεδομένο ότι δεν ξέρει κανείς πώς θα είναι η κατάσταση στη γραμμή κρούσης, μένει και συνεχίζει κανονικά. Γιατί δεν μπορεί να αποκλείσει κανείς από Νο3 λύση που λογίζεται σήμερα, να φτάσει σε Νο2 σε λίγο καιρό. Με δεδομένο, μάλιστα, ότι δεν υπάρχει η πρόταση της Σεούλ περί 2,5 εκατ. ευρώ για 3ετές συμβόλαιο (ομάδα που δίνει 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο στον διεθνή Άγγλο μεσοεπιθετικό Λίνγκαρντ, θα δώσει 850.000 ευρώ στον Γερεμέγεφ;), η μόνη ρεαλιστική πρόταση για την παραχώρησή του είναι εκείνη με τις 300.000 ευρώ από τον Αστέρα Τρίπολης. Αλλά αυτή έχει απορριφθεί ήδη.

ΡΕΜΠΟΤΣΟ: Έφτασε κοντά στον Παναθηναϊκό για να καλύψει το κενό τού Χουανκάρ στην 11άδα, αλλά οι αντιδράσεις των οπαδών έβαλαν φρένο. Τελικά ο Πορτογάλος άσος ανανέωσε με την Αλ Καλίγ και συνεχίζει κανονικά στο αραβικό ποδόσφαιρο. Με την ευκαιρία, αφού γράφτηκε το όνομα του Χουανκάρ, όσο ο Άρης δεν κλείνει άλλον αριστερό μπακ, μην αποκλείσετε να έχουμε γάμο στη Θεσσαλονίκη...

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ: Κάτι τελευταίο από την πιάτσα, για τον τερματοφύλακα Νίκο Γιαννακόπουλο, πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού (αλλά και του Παναιτωλικού, Πανιωνίου και Απόλλωνα Σμύρνης). Φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον αγαπημένο του σύλλογο, που τον ανέδειξε και τον πίστεψε ξανά, στον Πανιώνιο. Υπήρχαν προτάσεις από το εξωτερικό (έχει αγωνιστεί δύο φορές εκτός συνόρων), υπήρχαν κι άλλες προτάσεις από την Ελλάδα, αλλά μάθαμε ότι μόλις χτύπησε το τηλέφωνο και άκουσε στην άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής τούς ανθρώπους του Πανιωνίου, δεν υπήρχε τίποτα άλλο στο μυαλό του.