ΠΑΟΚ: Ένα ακόμη «τρελό» ματς από τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη, ο οποίος τα… έκανε όλα απέναντι στην Μπάνια Λούκα. Έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που πέτυχε δύο γκολ σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ναι, αλλά όχι!

Η Ευρώπη, το έχουμε πει πολλές φορές, του πάει. Σημαντικά γκολ και βραδιές καριέρας συνθέτουν το ευρωπαϊκό προφίλ του 20χρονου στόπερ που ξεκίνησε τη νέα σεζόν στα… κόκκινα. Απέναντι στην Μπάνια Λούκα, έκανε του κεφαλιού του. Και -μάλιστα- δις. Έθεσε τον ΠΑΟΚ από νωρίς σε θέση οδηγού, ενώ εξιλεώθηκε για το πέναλτι που χρεώθηκε, με δεύτερο γκολ. Όχι και άσχημα για έναν κεντρικό αμυντικό…

Με τα δύο προσωπικά γκολ, πέτυχε κάτι μοναδικό! Έγινε ο πρώτος αμυντικός στην ιστορία του ΠΑΟΚ, που σημείωσε δύο γκολ σε ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι.

«Το’ χω ξανακάνει», αρκέστηκε να πει ο ίδιος μετά το τέλος της αναμέτρησης. Και αλήθεια έλεγε. Μόλις ένα χρόνο πριν, απέναντι στην Ντιναμό Ζάγκρεμπ σε εκείνο το εκκωφαντικό 5-1 του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Τούμπας, ο «Κούλιε» ήταν one man show.

Τι έκανε; Τίποτα σπουδαίο, σε ένα ονειρεμένο ημίχρονο, μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Μπάμπα στο 27ο λεπτό και έξι λεπτά αργότερα με σουτ εκτός περιοχής, που κόντραρε, έγραψε το 2-0.

Καθίστε γιατί έχει και συνέχεια… Στο β΄ημίχρονο εμφανίστηκε ακόμη πιο αγριεμένος. Οι Κροάτες μείωσαν σε 3-1 και πίστεψαν ότι θα στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, ωστόσο, ο Κουλιεράκης εκτέλεσε εκ νέου την Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Πηγή: sfina.gr