Τραϊανός Αλεξίου: Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ στην συντριπτική τους πλειοψηφία προστατεύουν την ομάδα τους, και την ιστορική έδρα της Τούμπας. Μάλιστα στο παιχνίδι με την Μπάνια Λούκα, αρκετοί από τους φίλους της ομάδας έγιναν έξαλλοι όταν είδαν έναν συνοπαδό τους να ρίχνει μπουκάλι μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο συγκεκριμένος που ενήργησε σε βάρος του ΠΑΟΚ, 100%, είχε μαζί του και τον γιό του. 

Γι' αυτό το συμβάν, που είναι ανεπίτρεπτο για την οικογένεια του Δικεφάλου στην προσπάθεια που κάνει να φτάσει στα σαλόνια του Champions League μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή “Στη Σέντρα”, ένας γνωστός φίλαθλος της ομάδας.

«Είναι απαράδεκτο αυτό που έγινε. Αδιανόητο. Δεν θα το επιτρέψουμε να συμβεί ξανά. Είμαι έξαλλος. Είδα έναν φίλαθλο που βρισκόταν στην ίδια θύρα με εμένα, να πετάει μπουκάλι. Και είχε δίπλα τον γιό του. Ζητώ από την διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να εντοπίσει τον φίλαθλο, ας μην τον χαρακτηρίσω καλύτερα. Και να τον αποβάλλει για πάντα από το γήπεδο. Να μην έρθει ποτέ ξανά. 

Αυτό είναι το μεγάλο θέμα. Ο ΠΑΟΚ πρέπει να προστατέψει την ομάδα. Δεν πάει άλλο. Έχουμε πληρώσει στο παρελθόν, τέτοιου είδους απαράδεκτες συμπεριφορές. Δεν πάει άλλο. Ο ΠΑΟΚ πάει να κάνει δύο πολύ μεγάλες μεταγραφές για την ενίσχυση του και να αλλάξει επίπεδο. Τον Τσαλόφ και τον Τισουνταλί. Είναι ανεπίτρεπτο να συμβαίνουν τέτοιου είδους καταστάσεις...», είπε ο Τραϊανός Αλεξίου.