Ζότα Σίλβα: Ψηλά στη λίστα των Πρασίνων είναι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής της Γκιμαράες, μιας και ρεπορτάζ από την Ιβηρική σημειώνει ότι ο παίκτης είναι στη λίστα τόσο της Γουέστ Χαμ, όσο και των Πόρτο και Σπόρτινγκ Λισαβόνας, κάτι που κάνει την περίπτωσή του ιδιαιτέρα δύσκολη μιας και υπάρχει σαν αρχική τιμή συζήτησης τα 12 εκατομμύρια ευρώ.

«Η Πόρτο του Αντρέ Βίλας Μπόας σκέφτεται να ανανεώσει το ενδιαφέρον της για τον Ζότα Σίλβα, που βρέθηκε κοντά στην Μπενφίκα. Σύμωφνα με πληροφοριες, οι "Δράκοι" ψάχνουν στην αγορά για Πορτογάλο διεθνή και ο συγκεκριμένος είναι καλή εναλλακτική του Γκαλένο, που μπορεί να φύγει για την Γιουβέντους.

Ο άλλοτε στόχος της Μπενφίκα είχε τοποθετηθεί πρόσφατα και στην λίστα του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, οι Έλληνες δεν είναι οι μόνοι στην κούρσα για τον εξτρέμ, αφού η Γουέστ Χαμ έχει επίσης δείξει ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο. Η λίστα των μνηστήρων δεν τελειώνει εδώ, με την Σπόρτινγκ επίσης να παρακολουθεί τον Πορτογάλο επιθετικό, που κάποτε θεωρούταν διάδοχος του Ράφα Σίλβα», αναφέρει το ρεπορτάζ του glorioso1904.pt για τον Ζότα Σίλβα.