Ο Στεφάν Λανουά ανέλαβε δράση ως ο νέος αρχιδιαιτητής και προχώρησε σε ηχηρά κοψίματα διαιτητών από τον πίνακα της Super League για τη σεζόν 2024-25.

Οι διεθνείς Βαγγέλης Μανούχος και Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος τέθηκαν εκτός πλάνων, ενώ κόπηκαν και οι Γκορτσίλας, Βάτσιος, Γκάμαρης, Περράκης, Ανδριανός, Μαλούτας και Ματσούκας.

Έπεσε, λοιπόν, γερό… ψαλίδι με 9 ρέφερι από την περσινή αγωνιστική περίοδο να μένουν εκτός πινάκων της ΚΕΔ, ενώ ίδια τύχη είχαν και 7 βοηθοί, οι Βεργέτης, Θ. Μωυσιάδης, Κούλα Χασάν, Σινιοράκης, Μεϊντανάς, Ψαρρής και Νικολαΐδης, με τους τρεις τελευταίους να είναι και διεθνείς.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι από τους 9 κομμένους της Super League oι Ματσούκας και Περράκης υποβιβάστηκαν στη Super League 2, ενώ σε ό,τι αφορά τους παρατηρητές έμεινε μόνο ο Σταύρος Μάνταλος από την πρώην ΚΕΔ στη λίστα.

Αντίθετα, τέθηκαν εκτός πινάκων οι Λαμπαδαρίου (Πειραιά), Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας), Στυλιαράς (Αιτωλοακαρνανίας), Λιαχούδης (Μακεδονίας), Κιοτζένης (Ξάνθης) και Καρατζίκας (Αθηνών).