Ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Γκαμπονέζο επιθετικό, Άαρον Μπουπεντζά αποκαλύπτουν οι Τούρκοι με αφορμή το ενδιαφέρον των Κασίμπασα και Γκιόζτεπε για τον ποδοσφαιριστή.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «tunceliemek gazeteci», ο 28χρονος άσος που πέρυσι αγωνίστηκε στο ΜLS με την φανέλα της Σινσινάτι, απασχολεί έντονα τιις δύο τουρκικές ομάδες, αλλά ενδιαφέρει έντονα και την ΑΕK.

Ο Μπουπεντζά έχει σημαντική εμπειρία από τα ευρωπαϊκά γήπεδα, καθώς στην Γαλλία έχει παίξει σε Μπορντό, Αζαξιό και Τουρ. Επίσης φόρεσε για λίγο την φανέλα της πορτογαλικής Φεϊρένσε στην Πορτογαλία, ενώ είχε πολύ καλό πέρασμα από την Τουρκία, όπου φορώντας την φανέλα της Χατάισπορ σκόραρε 22 φορές σε 38 ματς.

Τον Αύγουστο του 2021 μετακόμισε στο Κατάρ και την Αλ Αραμπί παίζοντας σε 17 ματς με 8 γκολ για να μετακομίσει το καλοκαίρι του 2022 στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Σαμπάμπ έχοντας 11 τέρματα σε 17 ματς.

Για να πάει πέρσι το καλοκαίρι στο MLS και το Σινσινάτι, όπου μετρά 25 ματς με 8 γκολ. Γενικώς είναι ένας παίκτης με καλή συχνότητα στο σκοράρισμα, αφού σε συνολικά 190 ματς καριέρας μετράει 78 γκολ και 18 ασίστ!