Θανάσης Παπάζογλου: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο πρώην επιθετικός του ΠΑΟΚ και του Άρη και μίλησε αναφορικά με την παρουσία του Φεντόρ Τσαλόφ στο πρώτο χρονικό διάστημα του στον Δικέφαλο , ενώ αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Ο Φώτης Ιωαννίδης
Intime

Αρχικά για τον Ρώσο επιθετικό του ΠΑΟΚ, τόνισε: «Δεν είμαι υπέρ της συνταγής που υπάρχει στην Ελλάδα, χρειάζεται υπομονή, πρόκειται για έναν καλό παίκτη ο οποίος για να βρίσκεται στον ΠΑΟΚ έχει καλά στοιχεία. Ακόμα απορώ πως ο Σαμάτα δεν βρήκε τον εαυτό του, γιατί τον είχα αντιμετωπίσει ως αντίπαλο, αλλά πιστεύω ότι το πρόβλημα είναι ψυχολογικό και όχι αποδοτικό. Ο Τσάλοφ μπαίνει σε μια έδρα με απαιτητικό κοινό αλλά χρειάζεται χρόνος. Δείτε τον Εμπαπέ... δεν είναι ο ίδιος της Παρί».

Ενώ για τον Φώτη Ιωαννίδη: «Ο Ιωαννίδης αυτή τη στιγμή είναι ότι καλύτερο έχει να επιδείξει το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ολοκληρωμένος, έχει την ψυχολογία του στα ουράνια, ο Ιωαννίδης βγάζει την αυτοπεποίθηση ότι μπορεί να περάσει όλη την ομάδα, είναι ένας παίκτης πραγματικό τανκ», είπε ο Θανάσης Παπάζογλου.

Ο Φέντορ Τσάλοφ
Intime