Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην OPAP Arena, στο παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της STOIXIMAN Super League 2024-25.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που προηγήθηκαν στο 15’ με κοντινό πλασέ του Μπάμπα, όμως η ομάδα μας κατάφερε να απαντήσει στο 25’, με τον Κοϊτά να βρίσκει ωραία μέσα στην περιοχή τον Πιερό, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση και αριστερό πλασέ έκανε το 1-1.

Η ΑΕΚ πίεσε μέχρι τέλους για την ανατροπή, στο 51’ είδε διαιτητή και VAR να της αρνούνται πέναλτι σε ανατροπή του Γκαρσία από τον Μπάμπα, δημιούργησε φάσεις στη συνέχεια, αλλά δεν κατάφερε να βρει ακόμη ένα γκολ.

Η κάμερα του ΑΕΚ TV ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια του αγώνα…

Το τετ α τετ του Ματίας Αλμέιδα και του Πιερό , αλλά και άλλων παικτών της ΑΕΚ με τον Γιαννάκη, τον μικρό φίλαθλο του ΠΑΟΚ που πρόσφατα επέστρεψε από επιτυχημένη επέμβαση στις ΗΠΑ για να μπορέσει να σταθεί στα πόδια του.

Το χαμόγελο του Άντονι Μαρσιάλ που έκανε το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Το ενός λεπτού σιγή για τον άδικο χαμό του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Την κίνηση του Πιερό πριν σκοράρει, το γκολ με κάμερα πίσω από τα δίχτυα και η αντίδραση παικτών και κόσμου, αλλά και η κίνηση του Λαμέλα που μάζεψε κατευθείαν τη μπάλα και κάλεσε τους συμπαίκτες του να επιστρέψουν στη σέντρα για να εκμεταλλευτούν το μομέντουμ.

Τις αντιδράσεις του Αλμέιδα από τον πάγκο, τα δάκρυα του Γκαρσία αφότου έγινε αλλαγή.

Τον Πιερό με τον μπόμπιρα τον γιο του αγκαλιά.

Δείτε το βίντεο: