Γιάννης Απατζίδης: Αδικεί την ΑΕΚ σύμφωνα με όσα είπε ο ποινικολόγος στην εκπομπή «ΔΙΚΗ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ» για το φύλλο αγώνος του ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League ενώ παράλληλα σχολίασε και την υπόθεση του Γιώργου Λυγγερίδη και άφησε αιχμές για το τμήμα κατά της βίας που διαθέτει η αστυνομία.

Για το ντέρμπι ΑΕΚ και ΠΑΟΚ: «Σε κάθε περίπτωση το φύλλο αγώνα ήταν αόριστο καθώς κατηγορεί και τους δυο. Κάποιος φταίει περισσότερο. Αδικείται η ΑΕΚ».

Για την υπόθεση Λυγγερίδη: «Στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχουν πολλές δικογραφίες και τις περισσότερες φορές για τις ίδιες πράξεις έμειναν αθώοι. Έχουμε μια εγκληματική οργάνωση στο ποδόσφαιρο. Αυτοί δεν είναι κατατρεγμένοι της εκάστοτε θύρας, είναι ανώτερα στελέχη. Οι εγκληματικές οργανώσεις διαπράττουν πολλά αδικήματα. Εύχομαι και ελπίζω η δικαιοσύνη και η κυβέρνηση να έχουν αντιληφθεί ότι γίνονται επικίνδυνοι. Όταν έχεις να κάνεις με εγκληματική οργάνωση θα πρέπει να υπάρχει και η κατάλληλη προστασία για τα πρόσωπα που εμπλέκονται αλλά και για τους δικαστές. 

Για τη δολοφονία του Άλκη η δικαιοσύνη ήταν αυστηρή απέναντι στους κατηγορούμενους και σωστά έκανε. Σε αυτή την περίπτωση πρόκειται για έναν αστυνομικό και η αστυνομία πρέπει να αναλογιστεί ότι έχει ευθύνη και ειδικά αυτό το διεφθαρμένο τμήμα για τη βία που έχει και επαφές με παράγοντες και έχει διαφθαρεί περισσότερο. Έχει τεράστια ευθύνη η αστυνομία για όσα γίνονται στα γήπεδα», είπε ο Γιάννης Απατζίδης.