Το παιχνίδι Κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ το μακρινό 2011 θυμήθηκε ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Σταύρος Αδαμίδης, με αφορμή τις διαρροές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απάντηση στη δήλωση του Μάριου Ηλιόπουλου. Ήταν όταν η ΑΕΚ είχε πάρει την πρόκριση στον τελικό με γκολ του Τραϊανού Δέλλα. Τότε είχε προκληθεί επεισόδια με αποκορύφωμα το καπνογόνο που έριξαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πάνω στον τερματοφύλακα της Ένωσης Σεμπάστιαν Σάχα. Το ματς διακόπηκε και συνεχίστηκε με συναίνεση των «κιτρινόμαυρων», οι οποίοι βγήκαν στο γήπεδο και συνεχίστηκε το παιχνίδι, στην ουσία σώζοντας τους Θεσσαλονικείς από μηδενισμό.

«Μου θύμισε σήμερα το FB μέρος της «πρόσφατης» ιστορίας που με περίσσιο θράσος επικαλέστηκε χθες ο ΠΑΟΚ σε «διαρροή» του. Να θυμίσω λοιπόν στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ ότι στον ημιτελικό κυπέλλου ΠΑΟΚ-ΑΕΚ στις 16/3/2011 κ ενώ η ΑΕΚ ήταν μπροστά στο σκορ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισήλθαν στο γήπεδο (μετά από πολλά ευτράπελα όπως ο τραυματισμός του Σάχα από φωτοβολίδα κλπ) με αποτέλεσμα ο διαιτητής να διακόψει το παιχνίδι στο 89’. Η συγκεκριμένη διακοπή θα είχε επιφέρει την τιμωρία του ΠΑΟΚ, αφαίρεση βαθμών στο Πρωτάθλημα κ ο ΠΑΟΚ δεν θα έμπαινε στα play off του πρωταθλήματος.

Μετά από 25 λεπτά διαβουλεύσεων κ ενώ ο διαιτητής επέμενε στη διακοπή, με δική μου πρωτοβουλία κ ύστερα από συνεχείς παρακλήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ (όσοι ήταν εκεί μπορούν να επιβεβαιώσουν τα λεγόμενα μου) η ΑΕΚ επέστρεψε στο γήπεδο και ολοκλήρωσε το παιχνίδι. Ο ΠΑΟΚ δεν τιμωρήθηκε τελικά! Η ΑΕΚ κατέκτησε το κύπελλο αλλά δεν άκουσε ποτέ ούτε ένα ευχαριστώ από τον ΠΑΟΚ! Λάθος μου αν και το διαχρονικό πιστεύω του μεγαλύτερου προσφυγικού κ μη συλλόγου ήταν κ θα παραμείνει οτι οι αγώνες όντως κερδίζονται στο γήπεδο!», ανέφερε στην ανάρτησή του ο Σταύρος Αδαμίδης.