Facebook Pixel Ο Τσάκας και το τρολάρισμα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-01-29 20:51:00

Ο Τσάκας και το τρολάρισμα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Τσάκας και το τρολάρισμα της χρονιάς! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τα "SOSial Media", τρόλαραν τον Τσάκα με μια είδηση που μετέδωσε ο ΑΝΤ1, τον οποίο είχε τρολάρει πριν το "Κουλούρι". Μπερδευτήκατε; Διαβάστε την απίστευτη ιστορία για το διπλό τρολάρισμα της χρονιάς και θα καταλάβετε.

Μια φορά κι έναν καιρό αγαπημένοι μας φίλοι, (για την ακρίβεια πριν 18 ημέρες) το χιουμοριστικό σάιτ "tokoulouri.com" σκάρωσε μια απ' τις γνωστές του πλάκες, παρουσιάζοντας μια είδηση-παρωδία. Πρωταγωνιστές, ένας ζάμπλουτος πρίγκιπας-επενδυτής, ο οποίος ήθελε να χτίσει χιονοδρομικό κέντρο στο όρος Γκιώνα και το δεξί του χέρι, ο αγαπημένος μικρών και μεγάλων, Βλάσης Τσάκας:
 
Τις επόμενες μέρες διάφορα σάιτ, αναπαρήγαγαν το καλαμπούρι για να έρθει τελικά την Κυριακή η στιγμή της δικαίωσης, η στιγμή που γράφτηκε ιστορία. Στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 η πλάκα με τον επενδυτή έγινε είδηση! Δείτε την...



Μετά από αυτό η «lifo» παρουσίασε το θέμα και αναλυτικά όλη την ιστορία.

Στο άντρο των "SOSial Media" σήμανε συναγερμός. Σκεφτήκαμε ότι αφού κοτζάμ ΑΝΤ1 τσίμπησε, γιατί να μην δοκιμάζαμε και εμείς να τρολάρουμε τον εκ των πρωταγωνιστών της φανταστικής ιστορίας, Βλάση Τσάκα; Τι είναι δηλαδή ο Βλάσης καλύτερος απ' τη Μαρία Χούκλη; (η απάντηση είναι "ναι"). Η αλήθεια είναι ότι δεν είχαμε πολλές ελπίδες. Γνωρίζοντας ότι ο Τσάκας είναι πιο ντόμπρος κι απ' τον αστυνόμο Θεοχάρη και πιο ειλικρινής κι απ' τον ορό της αλήθειας περιμέναμε ότι με το που θα πήγαινε η κουβέντα στην μούφα είδηση θα την διέψευδε κατηγορηματικά! Ακολουθεί ο διάλογός μας: 

SOSial Media: "Την Κυριακή, στο βραδινό δελτίο του ΑΝΤ1 υπήρχε ρεπορτάζ περί δημιουργίας χιονοδρομικού κέντρου στην Γκιώνα, από γνωστή αραβική εταιρεία. Πηγή πληροφόρησης είναι διάφορα δημοσιεύματα, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ τους. Σε αυτά τα δημοσιεύματα υπάρχει αναφορά και στο όνομά σας. Ισχύει, είστε πίσω από αυτή τη δουλειά;
Τσάκας: "Θα δούμε... "

SOSial Media: Θέλετε να επεκταθείτε, να πείτε κάτι περισσότερο;
Τσάκας: "Οι δηλώσεις για εμάς τελείωσαν στις 4 του μήνα, όταν έκλεισε το θέμα του Παναθηναϊκού. Άλλες δουλειές που θα γίνουν, αφορούν εμάς και μόνο εμάς. Του Παναθηναϊκού το θέμα αφορούσε πολύ κόσμο, γι' αυτό μιλούσαμε δημόσια, με ανακοινώσεις κ.λπ".

SOSial Media: Από αυτά που λέτε αντιλαμβάνομαι πως μιλάμε για τον ίδιο επενδυτή, που μετά τον Παναθηναϊκό θέλει να κάνει άλλες επενδύσεις στην Ελλάδα.
Τσάκας: "Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερα, να επιβεβαιώσω ή να διαψεύσω. Απλώς κάποια πρότζεκτ δεν τα συζητάμε δημόσια, δεν έχουν ενδιαφέρον για τον πολύ κόσμο".

Όπως καταλάβατε ο Βλάσης μας, δεν επιβεβαίωσε το μεγάλο deal, αλλά δεν το διέψευσε κιόλας (όπως θα μπορούσε), αφήνοντας τα πάντα ανοιχτά! Το ύφος του μάλιστα, σε συνδυασμό με τα πονηρά γελάκια του στιλ "έλα, ρε, πού το ανακάλυψαν οι πουστ#$" θα έκαναν και τον πιο απονήρευτο άνθρωπο στον κόσμο να υποψιαστεί ότι κάτι πριγκιπικό σκαρώνει πάλι. Γι' αυτό τα "SOSial Media" προειδοποιούν. Αν τον δείτε αύριο στο δελτίο του ΑΝΤ1 να μιλάει για τη μεγάλη "μπίζνα"  στο όρος Γκιώνα και τον πρίγκιπα-επενδυτή  μην απορήσετε. Γι' αυτό τον αγαπάμε! Γιατί είναι ο Τσάκας και είναι Θεός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags