Facebook Pixel Στα ημιτελικα της Highlander League ο επίτιμος(ΦΩΤΟ)
| 2013-04-09 19:07:00

Στα ημιτελικα της Highlander League ο επίτιμος(ΦΩΤΟ)

Στα ημιτελικα της Highlander League ο επίτιμος(ΦΩΤΟ)

Είναι είδωλο! Είναι Θεός, είναι τιτάνας! Ξέρει τι λέμε γι’ αυτόν, γι’ αυτό και μας τρολάρει ασύστολα. Δεν εξηγείται αλλιώς. Τι έκανε ο επίτιμος της καρδιάς μας χθες, μόλις έγινε γνωστό ότι η Θάτσερ "έφυγε";

Τα SOSial Media έχουν το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και το αποκαλύπτουν.

Μόλις έγινε γνωστό ότι η τέως πρωθυπουργός της Βρετανίας άφησε την τελευταία της πνοή, ο επίτιμος της καρδιάς μας ανέβασε στο προφίλ του στο Facebook τη συγκεκριμένη φωτογραφία.



Όπως καταλαβαίνετε, στα σχόλια κάτω απ’ τη φωτογραφία έγινε της μουρλής. Ο Μητσοτάκης γνώρισε την αποθέωση από τους διαδικτυακούς του φίλους. Πάρτε μια μικρή γεύση για να μπείτε στο κλίμα: "Μόνο εσύ πρόεδρε", "Τελείωσε. Λίρα εκατό ο δικός μας. Όχι παίζουμε", "Καλά το πας, να τους θάψεις όλους", "Φάτους όλους πρόεδρε. Ακόμα και τον Ψηλορείτη θα φας. Ομορφάντρα μου", "Πρωταθλητής ο επίτιμος".

Για να αισθάνεσαι σίγουρος για την ασφάλιση του αυτοκινήτου σου, Anytime με την εγγύηση της INTERAMERICAN


Με αφορμή αυτό το τελευταίο σχόλιο να διευκρινίσουμε ότι ο τίτλος του πρωταθλητή στη Λίγκα των αθανάτων δεν έχει κριθεί ακόμα. Όλοι φανταζόμαστε τον νικητή, αλλά ακόμα δεν είναι τίποτα σίγουρα. Εκτός απ’ τα ζευγάρια των ημιτελικών στην κατηγορία 100+.




Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags