Facebook Pixel "Παιχνίδι παραμονής εναντίον της ΑΕΚ!"
Life
| 2012-12-09 12:44:00

"Παιχνίδι παραμονής εναντίον της ΑΕΚ!"

"Παιχνίδι παραμονής εναντίον της ΑΕΚ!"

Λίγες ώρες πριν από το παιχνίδι με την "Ένωση", ο Λεωνίδας Κυβελίδης του Πανθρακικού απαντάει στις ερωτήσεις της Sport Bitch Έλενας Φάκου για λογαριασμό του sportdog!

Σε ένα κρίσιμο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία και για τις 2 ομάδες, τόσο για τον Πανθρακικό όσο και για την ΑΕΚ, ο  σεντερ φορ της γηπεδούχου ομάδας μιλάει για το παιχνίδι της Δευτέρας.

Ο Λεωνίδας Κυβελίδης, ενας εκ των φουνταριστών  των ακριτών απαντά στις ερωτήσεις της Έλενας Φάκου.

Πέρσι αναδείχθηκες πρώτος σκόρερ με τη Δόξα Δράμας και φέτος σε βρίσκουμε στον Πανθρακικό. Πώς αισθάνεσαι στη νέα σου ομάδα και στην κατηγορία της Super League πλεον;
Eίμαι πολύ ευχαριστημένος από τη μεταγραφή μου στον Πανθρακικό διότι όλα βαίνουν καλώς και δεν έχω κανένα παράπονο από το σύλλογο. Είμαστε μια οικογένεια, η διοίκηση είναι τυπική και συνεπής στις υποχρεώσεις της απέναντί μας και εμείς δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να κρατήσουμε τον Πανθρακικό ζωντανό και δυνατό.

Έχεις κάνει μικρά και σταθερά βήματα στην καριέρα σου τρώγοντας με το κουτάλι όλες σχεδον τις κατηγορίες ποδοσφαίρου κι εχεις φτάσει με την αξία σου εδώ που βρίσκεσαι σήμερα. Τι έχεις να πείς για το φετινό φαινόμενο που λόγω συγκυριών η πλειοψηφία των παικτών που πλαισιώνουν τα ρόστερ της α εθνικής είναι μικρά παιδιά χωρίς εμπειρία;
Πιστεύω ότι αυτό έπρεπε να γινει πριν προκύψει η κρίση και συμβεί σχεδόν αναγκαστικά. Πρίν να αντιμετωπίσουν οι ομάδες οικονομικές δυσκολίες πολύ δύσκολα εμπιστεύονταν νέα παιδιά και πολλά ταλέντα χάνονταν. Τώρα βέβαια, έχουν προσγειωθεί ως αλεξιπτωτιστές πολλοί πιτσιρικάδες σε μεγάλες ομάδες. Το πόσοι θα παραμείνουν εξαρτάται από τους ίδιους και το πόσο το αξίζουν. Πάντως είναι πολύ θετικό το ότι είχαν τουλάχιστον την ευκαιρία να αποδείξουν τι αξίζουν κάτι που παλαιότερα δεν γινόταν.

Θα ήθελα μια πρόβλεψη για το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην έδρα σας. Για την ΑΕΚ είναι σχεδόν ζήτημα ζωής και θανάτου η νίκη. Τι πιστεύεις πως θα γίνει ;
Εμείς πρέπει να εκμεταλλευτούμε το γεγονός ότι είμαστε σε καλή κατάσταση. Και για εμάς όσο και για την ΑΕΚ το παιχνίδι αυτό είναι κρίσιμο γιατί κι εμείς παίζουμε για την παραμονή στην κατηγορία. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε εντός έδρας και ότι δεν αντιμετωπίζουμε εσωτερικά προβλήματα, ούτε θέματα τραυματισμών. Ο Πανθρακικός έχει αποδείξει ότι στέκεται όρθιος και στα δύσκολα κι αυτό θα γίνει πιστεύω και τώρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags