Facebook Pixel "Θα τα βρούμε σκούρα στην Τούμπα"
Life
| 2013-01-12 10:30:00

"Θα τα βρούμε σκούρα στην Τούμπα"

"Θα τα βρούμε σκούρα στην Τούμπα"

Ο Πάνος Ατματζίδης της Καλλιθέας μιλάει στον sportdog και την Έλενα Φάκου για το θρίαμβο κατά του ΠΑΟΚ. Τι λέει για τη ρεβάνς στην Τούμπα, τα επεισόδια στο Ελ Πάσο κ.ά.

Μια ακόμη έκπληξη έλαβε χώρα στο Έλ Πάσο στα πλαίσια διεξαγωγής του αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στην Καλλιθέα και τον ΠΑΟΚ.

Ο "Γολιάθ" ΠΑΟΚ δέχθηκε χτύπημα από την Καλλιθέα, η οποία στο ρόλο του "Δαυίδ" γονάτισε το Δικέφαλο του Βορρά με ήττα στην Αθήνα. Η συνέχεια στην Τούμπα αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα.

Ο Πάνος Ατματζίδης, το εξτρέμ της Καλλιθέας που ολοκλήρωσε ως βασικός όλο τον αγώνα μιλάει στην Έλενα Φάκου τις εκπλήξεις στο θεσμό του Κυπέλλου, το φετινό επίπεδο της Α΄ Εθνικής και τη ρεβάνς στην Τούμπα …

-Η ΑΕΚ έχασε από την Καβάλα. Ο Ατρόμητος από τον Ολυμπιακό Βόλου και ο ΠΑΟΚ από την Καλλιθέα. Τι συμβαίνει;

"Γενικότερα υπάρχει μια σχετική παράδοση στο θεσμό του Κυπέλλου να παρατηρούνται εκπλήξεις. Πόσω μάλλον τώρα σ΄ αυτές τις εποχές που λόγω του γενικότερου κλίματος που επικρατεί στο ποδόσφαιρο,οι αποστάσεις δυναμικότητας μεταξύ των ομάδων έχουν μειωθεί αρκετά...

-Μήπως φέτος το επίπεδο της Super League έχει πέσει και αν ναι γιατί;

"Σαφώς έχει πέσει κι αυτό έχει να κάνει με τις μειωμένες οικονομικές δυνατότητες των ομάδων που δεν φέρνουν παίκτες μεγάλης εμβέλειας, αλλά ποιοτικούς για το δικό μας πρωτάθλημα. Αυτό όμως έχει και την άλλη του όψη η οποία είναι ότι βλέπουμε νεαρούς Έλληνες παίκτες και γενικότερα μια μεγαλύτερη προσοχή στον Έλληνα ποδοσφαιριστή. Δυστυχώς στην Ελλάδα δεν έχουμε την ανάλογη παιδεία ώστε να μπορέσουμε και καλούς ξένους παίκτες να προσελκύουμε αλλά και να εντάσσουμε παράλληλα το δικό μας ελληνικό στοιχείο".

-Πόσο εύκολο είναι να διασφαλίσεις το σκορ της πρόκρισης στη ρεβάνς της Τούμπας;

"Είναι πάρα πολύ δύσκολη υπόθεση το ματς μες την Τούμπα... Ο ΠΑΟΚ παραμένει το φαβορί της αναμέτρησης, αλλά κι εμείς ταπεινοί, με πίστη, αλλά συγκέντρωση θα πάμε να υπερασπιστούμε αφενός το υπέρ μας σκορ κι αφετέρου να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που μας δίνει το αποτέλεσμα αυτό σε οτι αφορά την πρόκριση".

-Tι έχεις να πεις για τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στον αγώνα;

"Είναι καταδικαστέα αλλά είναι κάτι σύνηθες, αφού δυστυχώς τέτοια είναι η παιδεία του φίλαθλου κοινού".

-Η Καλλιθέα ονειρεύεται τελικό Κυπέλλου;

"Η Καλλιθέα το πρώτο που κοιτάει είναι η ένταξη της στις πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος. Το Κύπελλο σαν θεσμός μας ενδιαφέρει όσο κερδίζουμε... Αλλά δεν είναι ο πρωταρχικός στόχος της ομάδας μας".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags