Facebook Pixel Ο Στέφανος έχει άστρο, και πόσο μας αρέσει; Αστο...
Life
| 2013-01-30 13:33:00

Ο Στέφανος έχει άστρο, και πόσο μας αρέσει; Αστο...

Ο Στέφανος έχει άστρο, και πόσο μας αρέσει; Αστο...

 

 

Στο νέο videoclip της Δεσποινας Βανδή με τίτλο «καταλαβαίνω»  πρωταγωνιστεί ένα αγόρι που κάνει τη διαφορά. Ο Στέφανος Μιλάτος, είναι το νέο αίμα του ελληνικού modeling και σε μια εποχή που ο συγκεκριμένος χώρος περνάει ίσως τη μεγαλύτερη κρίση στην ιστορία του στη χώρα μας, ο Στέφανος μόλις επέστρεψε από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι αφού περπάτησε για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας, όπως αυτός του Jean Paul Gaultier.

Πιστεύω σε δυο πράγματα : To πρώτο είναι το «άστρο» των ανθρώπων και το δεύτερο είναι πως όσο πιο επιτυχημένος είναι κάποιος τόσο πιο απλός είναι. Το άστρο του Στέφανου τον έχει ήδη καθιερώσει ως ένα από τα κορυφαία μοντέλα τη γενιάς του και μάλιστα βρίσκεται στο νούμερο 24 της παγκόσμιας κατάταξης ενώ παράλληλα είναι ένα πολύ απλό και χαρούμενο παιδί που χωρις κανένα κόμπλεξ, αντιμετωπίζει τον κόσμο με χαμόγελο, αγαπάει τις βόλτες στο κέντρο της πόλης και χορεύει τα βράδια στα μαγαζιά με τους φίλους του.

Μια συνέντευξη αφιερωμένη στα κορίτσια σήμερα, τα οποία ξέρω ότι τον γουστάρουν πολύ, όχι μόνο επειδή είναι ωραίος, αλλά επειδή είναι «εντάξει»….

 

Πώς θα χαρακτήριζες τη συνεργασία σου με τη Δέσποινα Βανδή;

Ειναι η Δεσποινα ποπ σταρ και τι σημαινει για σενα αυτο ;

 

«Nαί τη θεωρώ popstar και πολύ καλό άνθρωπο , κοινωνική κι ενδιαφέρουσα. Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων με ρώτησε τι κάνω στη ζωή μου, πώς τα πάω, ενδιαφέρθηκε δηλαδή να μάθει για μένα ανθρώπινα και διακριτικά κάνοντάς με να αισθανθώ οικεία μαζί της. Σύν αυτού, αγαπάει πολύ τη δουλειά της, κι αυτό βγαίνει από μέσα της και φαίνεται. Όσοι δε συμφωνούν, μπορούν να να κάνουν απλά μια αναδρομή και να δούν την πορεία της και πόσα χρόνια είναι κορυφαία στο ελληνικό τραγούδι, τόσο σε πωλησεις και επιτυχίες όσο και στις καρδιές του κόσμου»

 

 

 

Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη μόδα ; Ποιες είναι οι μέχρι τώρα πιο σημαντικές συνεργασίες στην καριέρα σου ;

 

«Με τη μόδα ξεκίνησα να ασχολούμαι τυχαία. Εϊχα πάει με μια γνωστή μου στην ελληνική εβδομάδα μόδας  ( Athens exclusive designers week) απλά ως θεατής για να παρακολουθήσω τις επιδείξεις, με πλησίασε ενας scouter από το VN agency και μου έκανε πρόταση να ασχοληθώ με το modeling. Eγω ήξερα εκ των προτέρων ότι το VN είναι  πολύ καλό γραφείο και το δοκίμασα. Όλες τις συνεργασίες μου τις θεωρώ και είναι σημαντικές, δεν υπάρχει κάποια «λίγη» μέχρι τώρα, ανάμεσά τους ο οίκος Givenchy, Phillip Plein, Frankie Morello, Bikkembergs, Rocco Barroco και Jean Paul Gaultier»

 

 

 

Μόλις επέστρεψες από την εβδομάδα μόδας στο Παρίσι. Μίλησέ μας για τους σχεδιαστές με τους οποίους συνεργάστηκες, το κλίμα στη fashion week και την κατάταξή σου στο νούμερο 24 των malemodels της χρονιάς…

 

«Η εβδομάδα μόδας ήταν αρκετά δύσκολη φέτος λόγω κρύου. Στο Παρίσι είχε μέχρι και -13 βαθμούς κελσίου και ήταν κάπως δύσκολο να κινούμαστε και να δουλέψουμε. Το κλίμα δεν είναι όσο ανταγωνιστικό φαντάζονται πολλοί. Μπορείς να κάνεις πολλούς φίλους μέσα στη δουλειά και να περάσεις καλά με παιδιά που συνεργάζεσαι. Όσο για την κατάταξή μου , οι ειδικοι τα φτιάχνουν αυτά ανάλογα με την επαγγελματική πορεία του καθενός από εμάς, με τιμά κι ελπίζω να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέσα από τη δουλειά μου.»

 

Τι πιστεύεις πως χρειάζεται για να κατακτήσεις μια γυναίκα; Είναι θέμα εμφάνισης; Χαρακτήρα ; Θέλει τρόπο ; Η κάτι άλλο ;

 

«Κάθε γυναίκα είναι κάτι διαφορετικό και θέλει κάτι διαφορετικό. Εϊναι ένας ξεχωριστός άνθρωπος. Δε νομίζω πως υπάρχει συγκεκριμένη συνταγή, αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι ο εαυτός σου και φυσικά ευγενικός. Αν κάνεις μια γυναίκα αρχικά να αισθάνεται άνετα και να γελάει πιστεύω πως την έχεις κάνει δική σου.»

 

Ασχολείσαι με τα αθλητικά ; Κάνεις κάποιο σπορ; Υποστηρίζεις κάποια ομάδα ;

 

«Με τα αθλητικά ασχολούμαι, αλλά δεν υποστηρίζω κάποια συγκεκριμένη ομάδα. Συγκεκριμένα μου αρέσει να γυμνάζομαι. Παλιά έκανα στίβο στον Πανελλήνιο , στη συνέχεια ασχολήθηκα με το μπάσκετ  και τώρα ασχολούμαι επαγγελματικά και με το χορό.»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags