Facebook Pixel «Η μάνα του Λόχου» (ΒΙΝΤΕΟ)
Life
| 2013-10-07 21:28:00

«Η μάνα του Λόχου» (ΒΙΝΤΕΟ)

«Η μάνα του Λόχου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Θεώρησα καθήκον μου να δημοσιεύσω την ακόλουθη επιστολή που έφτασε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο.

Οι ακροδεξιοί κυβερνώντες αποφάσισαν να ξεκάνουν τους ναζί, αλλά αποδείχτηκαν πιο βλάκες απ’όσο είχα φανταστεί. Eίχα υποτιμήσει τη βλακεία, όπως συμβαίνει συνήθως.

Αυτό είναι και ενα απο τα μεγαλύτερα όπλα των ηλιθίων, οι υπόλοιποι τους υποτιμούν, και το χειρότερο, τους θεωρούν ακίνδυνους. Στην πραγματικότητα συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, αυτοί είναι οι πιο επικίνδυνοι. Έτσι συνέβη και με τις εκλογές που ανέδειξαν τα φασισταριά. Που να φανταστώ πως ο σοφός λαός όταν αποφάσισε να επαναστατήσει κατά του συστήματος και του ακροδεξιού κράτους θα το έκανε ψηφίζοντας τους επιχρυσωμένους τενεκέδες ως πρεσβευτές του αντισυστημισμού. Μπέρδεψαν τον αντισημιτισμό με τον αντισυστημισμό. Έννοιες άσχετες μεταξύ τους αλλά οι λέξεις μοιάζουν τόσο που μπορεί να μπερδέψουν ακόμα και τον πιο ικανό και πολύστροφο εγκέφαλο. Πόσο μάλλον τον ταλαιπωρημένο εγκέφαλο του μέσου ψηφοφόρου. Θα μου πείς βέβαια πως και οι αντισυστημικοί μέρος του συστήματος είναι όπως όλα και όλοι μας. Φιλοσοφικές αναλύσεις.

Στα πιο πρακτικά τώρα, ο γραφικός νεοναζί και υποψήφιος βλαχοδήμαρχος Αθηναίων βγαίνει μετά απ’ όλα τα συμβαντα των τελευταίων ημερών και δηλώνει “Έναν άνθρωπο που έχει χάσει το παιδί του μπορώ να τον δικαιολογήσω είτε έχει δίκιο, είτε έχει άδικο. Αλλά και η δική μου η μητέρα δεν είναι λίγο να βλέπει την Αντιτρομοκρατική να μπαίνει στο σπίτι μου και να τα κάνει όλα άνω κάτω και να με συλλαμβάνει, ενώ γνωρίζει ότι είμαι αθώος... Έχουμε και 'μεις μάνες”. Η μάνα σου δε ντρέπεται που είσαι ναζί και την πείραξε που σου έκανε άνω κάτω το σπίτι η Αντιτρομοκρατική? Δεν την πειράζει που έγινες διάσημος και είδαν όλοι τα χάλια σου?

Δεν την πειράζει που έχει καταντήσει ο γιός της ο πιο γραφικός ψευτοπαλικαράς της τηλεόρασης έχοντας τόσο δυνατό ανταγωνισμό γύρω του? Αν την πείραζε ίσως να μην είχες καταντήσει και εσύ έτσι, γιατί περί κατάντιας πρόκειται και ας μην το καταλαβαίνεις. Θα ήταν καλύτερα για όλους μας γιατί δε μας έφταναν οι οικονομικοί απατεώνες που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια, τώρα έχουμε υποψήφιους και εγκληματίες του ποινικού κώδικα που εγκληματούν τόσα χρόνια χωρίς να έχουν καν εξουσία οπότε φανταζόμαστε τι θα έκαναν αν είχαν. Πήραμε και ένα δείγμα πρόσφατα για τις προθέσεις σας.

Δε φανταζόμαστε όλοι βέβαια, γιατί υπάρχει ακόμα ένα κομμάτι της δύστυχης ελληνικής κοινωνίας που δεν έχει καθόλου φαντασία επειδή δεν έχει καθόλου μυαλό και πιστεύει ακόμα πως την αλλαγή που χρειαζόμαστε θα τη φέρουν ένα μάτσο στρατόκαυλοι δειλοί υποκριτές. Μόλις τους δέσανε, όχι μόνο έκαναν τους ανήξερους αλλά αρνήθηκαν τη ναζιστική ιδεολογία τους και τα πιστεύω τους. Οι κατηγορουμενοι για συμμετοχή στους «Πυρήνες της φωτιάς» κατά την ανάκριση αρνήθηκαν να αναγνωρίσουν την δικαιοδοσία και την αρμοδιότητα του Δικαστηρίου γιατί αυτή είναι η ιδεολογία τους και δεν έκαναν τις κότες μόλις τους μαζέψανε.

Ο υποψήφιος βλαχοδήμαρχος τον Ιούνιο του 2013 δήλωνε στο Elnews-HellenicPride «Ασφαλώς η Χ.Α. έχει στρατιωτική δομή...» και τον Οκτώβριο δήλωνε «Τα περί στρατιωτικής δομής είναι ανοησίες και φαντασιοπληξίες». Αυτο είναι κάτι που πρέπει να λάβουμε υπόψη μας, πως καποιοι που το παιζουν επαναστάτες πρέπει τουλάχιστον να έχουν τα κότσια να υπερασπιστουν τα πιστεύω τους. Μικρό αλλά χαρακτηριστικό δείγμα της «συνέπειας» των νεοναζί.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags