Facebook Pixel Ο ανίκανος!
Life
| 2013-12-13 12:00:00

Ο ανίκανος!

Ο ανίκανος!

Η Έλενα Φάκου γράφει για τους σεξουαλικά ανίκανους άντρες που συνήθως παραπλανούν αρχικά τα ανυποψίαστα θύματά τους. Κορίτσια, προσοχή. Είναι εκεί έξω και είναι πολλοί!

Λυπάμαι που το λέω, αλλά το πράγμα δείχνει από την αρχή... εσύ δεν το βλέπεις ή μάλλον το βλέπεις, αλλά δεν δίνεις τη δέουσα σημασία. Ο ανίκανος λοιπόν, μιλάει πολύ. Είναι πολυλογάς. Φαφλατάς. Παρλαπίπας .Και το παίζει και πολύ ψαγμένος. Κουλτουριάρης. Σχεδόν διανοούμενος. Επίσης, εκτός από το ότι μιλάει πολύ και παίρνει πολλά τηλέφωνα, γράφει και πολύ. Είναι από τους άντρες που σου στέλνουν πολλά μηνύματα, πολλά e-mails, μέχρι και γράμματα με το ταχυδρομείο. Τώρα θα μου πεις μιλάει, αλλά τι λέει; Θα σου πω αμέσως τι λέει.

Στην αρχή κάνει φλερτ καμουφλαρισμένο με μανδύες φιλικού ή επαγγελματικού ενδιαφέροντος. Επίσης μπορεί να σε παραπλανήσει θέτοντας υπαρξιακά ερωτήματα αναπάντητα ανά τους αιώνες, ή προσπαθώντας να σε κάνει να νιώσεις ότι λύνετε ιδεολογικά προβλήματα και αναλύετε θεωρίες περί της πολιτικής ή των διαφυλικών σχέσεων. Ανάλογα με την περίσταση μπορεί να υπερ εξοντωσει συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, βρίσκοντας μια λύση για κάθε πρόβλημα κι ενα πρόβλημα σε κάθε λύση. Να είσαι καχύποπτη και υποψιασμένη. Κάτι πάει να κουκουλώσει.

Επίσης, αφού τελικά περάσει στο ψητό, ο ανίκανος λέει αυτά που "θα" σου κάνει ή αυτά που "θα" κάνετε μαζί ή κάνει όνειρα και χτίζει παλάτια στην άμμο με την πολυλογία του. Σου λέει με κάθε λεπτομέρεια τι θα κάνετε όταν βρεθείτε, πώς θα το κάνετε, γιατί θα το κάνετε, πώς θα νιώσεις, γιατί θα νιώσεις έτσι, πώς θα νιώσει αυτός, γιατί θα νιώσει έτσι, τέλος πάντων, θα σου φτιάξει μια προφορική έκθεση ιδεών σε μελλοντικούς χρόνους, η οποία θα συμπεράνεις τελικά ότι μοιάζει με πολιτικό λόγο του συγχρονου ελληνικού κοινοβουλίου, μια και τίποτα από αυτά δεν θα πραγματοποιηθεί. Γιατί; Γιατί πολύ απλά, ο άνθρωπος δεν μπορεί! Είναι πρακτικά ανίκανος και γι΄ αυτό ως αντιστάθμισμα του ελλατώματός του αυτού, ανέπτυξε το λόγο και τη φαντασία του, προκειμένου να ξεγελάσει καμιά γκόμενα για λίγο καιρό, μέχρι να ανακαλύψει και αυτή ότι είναι τζούφιος και να τον παρατήσει. Ο λαός λέει ότι όποιος δεν έχει μυαλό έχει πόδια, εγώ, ότι όποιος δεν έχει στύση έχει λογοδιάρροια.

Έχει δε αναπτύξει πολλές θεωρίες για να δικαιολογήσει το πρόβλημά του και βρίσκει αμέτρητες δικαιολογίες για να συμμαζέψει τ΄ ασυμμάζευτα. Πρόσεχε μόνο, ένα σου λέω, φίλη μου: Την ώρα που ο κακομοίρης θα σου πει "εσύ φταις που δεν μου σηκώνεται", τολμώντας να σε γεμίσει και τύψεις από πάνω, σήκω πάνω, τράβα του δυο φάσκελα και πες του να καταπιεί καμιά καρτέλα viagra ή να καλέσει κανένα γερανό· μόνο έτσι μπορεί να λειτουργήσει το άχρηστο πράμα που έχει ανάμεσα στα πόδια του. Επίσης ο ανίκανος είναι και ψεύτης. Θα παινευτεί ότι έχει πηδήξει πολλές και καλές, πως είναι υπεράνω του πηδήματος, πως όχι να το παινευτεί αλλά του την πέφτουν όλες και πως έχει προσποιηθεί ακόμη και οργασμό για να αποφύγει το κάτεργο με μια ξενέρωτη που τον ταλαιπωρούσε...

Επίσης ένα είδος ανίκανου θα σε παραπλανήσει με κάτι ακόμη. Θα κάνει εναλλακτικές κινήσεις στο σεξ, απλώς και μόνο επειδή δεν μπορεί να κάνει κανονικό σεξ. Δηλαδή θα εκπλαγείς αρχικά διότι θα θέλει να κάνετε τηλεφωνικό σεξ (επειδή θα αυνανίζεται), θα θέλει να βλέπετε τσόντες (και καλά για προθέρμανση, αλλά πάλι μόνο θα αυνανίζεται), θα θέλει να βλέπει εσένα να αυνανίζεσαι (πάλι για να αυνανίζεται), θα σε ρωτάει και θα θέλει να ακούσει τι έκανες με άλλους (για τι άλλο; για να αυνανίζεται) και γενικότερα, θα είναι ένας μαλάκας και τίποτα παραπάνω, μια και το πέος του, και μόνο στη σκέψη της διείσδυσης θα μαραζώνει σαν δόλωμα σκουληκιού που μπαγιάτεψε στο αγκίστρι.

Και μη σου πουλήσει ποίημα ότι αφού μπορεί και τον παίζει, δεν είναι ανίκανος. Το σεξ είναι η ερωτική πράξη ανάμεσα σε δύο ανθρώπους. Το σεξ δεν είναι η μαλακία που τον δέρνει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags