Facebook Pixel «Θέλει το πόλο ή όχι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός;»
Άλλα Σπορ
| 2012-10-18 20:27:00

«Θέλει το πόλο ή όχι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός;»

«Θέλει το πόλο ή όχι ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός;»

Με ανακοίνωσή τους οι πολίστες του Παναθηναϊκού καλούν την διοίκηση του Ερασιτέχνη να ξεκαθαρίσει εάν πρόκειται να στηρίξει το τμήμα ή αν θα το αφήσει να διαλυθεί.

Αναλυτικά:

"Αγαπητοί φίλοι

Οι αθλητές της ανδρικής ομάδας του τμήματος υδατοσφαίρισης του Παναθηναϊκού, αφού χρειάστηκε να περιμένουμε να περάσει το καλοκαίρι χωρίς να ξέρουμε εάν ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός υπολογίζει στην επόμενη ημέρα της ομάδας πόλο, βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να ενημερώσουμε για την παρούσα δύσκολη κατάσταση του συγκεκριμένου τμήματος του ΠΑΟ, το οποίο οδηγείται με μαθηματική ακρίβεια σε αδιέξοδο.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε παλιοί και νέοι παίκτες εγνωσμένης αξίας, πρωταθλητές Ελλάδας, παγκόσμιοι πρωταθλητές και Ολυμπιονίκες, συμφωνήσαμε να παραμείνουμε στον Παναθηναϊκό, μόνο με οδοιπορικά που αντιστοιχούν στα έξοδα των μετακινήσεων μας, καθαρά για βιοποριστικούς λόγους. Μέχρι σήμερα όμως και μετά την πάροδο 3 μηνών, παραμένουμε ουσιαστικά ακάλυπτοι και στον αέρα.

Χωρίς ιδιωτικά συμφωνητικά και απλήρωτοι, αφού κανείς από τη διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού δεν έχει δώσει (δεν θέλουμε να σκεφτόμαστε ότι δεν θέλει...) τις απαραίτητες εγγυήσεις για να καλύψει τον εξαιρετικά χαμηλό προϋπολογισμό μας για τη σεζόν 2012-13. Είναι προφανής η κακή οικονομική συγκυρία την οποία αντιλαμβανόμαστε, ωστόσο ο Ερασιτέχνης εξακολουθεί να υπάρχει, στηρίζοντας τα άλλα τμήματα που τον εκπροσωπούν. 

Στην παρούσα φάση λοιπόν ζητάμε το αυτονόητο. Δηλαδή να μας ξεκαθαρίσει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός εάν πρέπει να θεωρούμαστε ακόμα παίκτες του και τελικά τι μέλλει γενέσθαι με το τμήμα πόλο του Παναθηναϊκού συνολικά.

Θέλουμε να πιστεύουμε πως έστω την τελευταία στιγμή θα βρεθεί λύση, καθώς πλησιάζει η έναρξη του πρωταθλήματος και η ομάδα θα πρέπει να φανεί αντάξια της ιστορίας και του τεράστιου μεγέθους του συλλόγου που εκπροσωπεί.

Με σεβασμό

Οι αθλητές της ομάδας πόλο του ΠΑΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags