Facebook Pixel Αγκαλιά με τον τίτλο ο Φέτελ
| 2012-11-24 20:41:00

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Φέτελ

Αγκαλιά με τον τίτλο ο Φέτελ

Ο Ζεμπάστιαν Φέτελ κατετάγη 4ος στις κατατακτήριες δοκιμές του βραζιλιάνικου grand prix, ωστόσο μόνο με "θαύμα" θα χάσει τον τρίτο σερί τίτλο, αφού ο Φερνάντο Αλόνσο έμεινε στην 8η θέση.

H πρώτη είδηση από τις κατατακτήριες δοκιμές του Interlagos αφορά στο 1-2 της McLaren με τον Lewis Hamilton να παίρνει την 26η και τελευταία του pole position με την McLaren. Η άλλη αφορά στην παρουσία των 2 διεκδικητών του Πρωταθλήματος, τον Sebastian Vettel και τον Fernando Alonso που δεν κατάφεραν να πλασαριστούν σε μια θέση της πρώτης 3άδας, χάνοντας μάλιστα από του ομόσταβλούς τους.

Σαφώς σε πιο πλεονεκτική θέση βρίσκεται ο Γερμανός που εκτός του ότι καλείται να υπερασπιστεί μια διαφορά της τάξης των 13 βαθμών, θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 4η θέση (σ.σ. τη θέση που θέλει για να εξασφαλίσει τον τίτλο χωρίς να τον ενδιαφέρει η θέση του Alonso), με τον ομόσταβλό του στη Red Bull Mark Webber να είναι 3ος.

Αντίθετα, για τον Ισπανό πιλότο της Ferrari τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα καθώς θα ξεκινήσει τον αγώνα της Κυριακής 25/11 (18:00GR) από την 8η θέση.

Aναλυτικά η σειρά εκκίνησης της πρώτης 10άδας: Ηamilton, Button, Webber, Vettel, Massa, Maldonado, Hulkenberg, Alonso, Raikkonen, Rosberg.

Στον τελευταίο αγώνα της καριέρας του ο Michael Schumacher θα ξεκινήσει από την 14η θέση.

Οι κατατακτήριες στο Autodromo Jose Carlos Pace ξεκίνησαν σε βρεγμένο οδόστρωμα λόγω της βροχής που έπεφτε μέχρι και σχεδόν 20 λεπρά πριν την έναρξη της διαδικασίας, αλλά μέχρι το Q3 είχε στεγνώσει δίνοντας τη δυνατότητα στους πιλότους να σημειώσουν τους καλύτερους χρόνους του 2ημέου. Για την Κυριακή πάντως προβλέπονται βροχές και καταιγίδες που πιθανότατα θα επηρεάσουν και τον αγώνα.

Πηγή: sentra-goal.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags