Facebook Pixel Η συγκινητική έκκληση βοήθειας απο την Πηγή Δεβετζή!
| 2013-04-23 20:53:00

Η συγκινητική έκκληση βοήθειας απο την Πηγή Δεβετζή!

Η συγκινητική έκκληση βοήθειας απο την Πηγή Δεβετζή!

Με τρεμάμενη φωνή η πρωταθλήτρια μας στο επί κοντώ, Μαριάννα Ζαχαριάδη, περιγράφει τον αγώνα που δίνει για να κρατηθεί στη ζωή. Η Πηγή Δεβετζή δίνει το δικό της αγώνα για να βοηθήσει την συναθλήτρια της και κάνει έκκληση για βοήθεια.

Τον δικό της αγώνα δίνει η Πηγή Δεβετζή που εδώ και λίγες μέρες με όποιο τρόπο μπορεί προσπαθεί να βοηθήσει την αθλήτρια μας Μαριάννα Ζαχαριάδη. Μια ανάρτηση της στο Facebook και μια παράκληση για βοήθεια από τον Πηγή Δεβετζή, φέρνει στα φώτα της δημοσιότητας ένα θέμα υγείας που και εμάς ως newsit μας έχει ευαισθητοποιήσει και απασχολήσει αρκετά τον τελευταίο καιρό

Στα 23 της χρόνια τώρα, βρίσκεται στο σπίτι της στην Αθήνα όπου μεγάλωσε και δίπλα της είναι η οικογένειας της. Η ασθένεια αυτή την έχει αδυνατίσει αισθητά, αφού τώρα είναι στα 43 κιλά, κι έχει παραλύσει από τη χορήγηση του τελευταίου φαρμάκου.

Η Μαριάννα δεν έκρυψε τη μοναξιά που νιώθει αφού άτομα από το φιλικό της περιβάλλον δεν είναι δίπλα της. Το ίδιο δεν ισχύει όμως με την ΚΟΕΑ (Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού) που τη στηρίζει διαρκώς με κάθε τρόπο.

Οι στιγμές είναι δραματικές αλλά η Μαριάννα δεν το βάζει κάτω. Είναι μαχητική και θα δώσει τον αγώνα. Μέσω του facebook ευχαριστεί όσους προσπαθούν να τη στηρίξουν, ενώ την ίδια στιγμή η Πηγή Δεβετζή κάνει έκκληση για βοήθεια.

Υπάρχει ελπίδα και πρέπει όλοι μας να σταθούμε δίπλα στη Μαριάννα. Στη πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της δεν πρέπει να είναι μόνη!

Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν τη Μαριάννα, μπορούν να κάνουν τη δική τους εισφορά στους εξής λογαριασμούς:

591-01-401171-01 στην Ελληνική Τράπεζα

4001477-5 στη ΣΠΕΓεροσκήπου

Πηγή: newsit.com.cy

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags