Facebook Pixel Η γυναικάρα που "έσβησε" τον Μπολτ!
Άλλα Σπορ
| 2013-08-14 10:00:00

Η γυναικάρα που "έσβησε" τον Μπολτ!

Η γυναικάρα που "έσβησε" τον Μπολτ!

Ποιος θα το περίμενε! Ο Μπολτ να χάσει όλη τη δόξα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και τα φώτα να πέσουν σε μία γυναίκα. Και τι γυναίκα! Γράφει ο γνωστός - άγνωστος του σκύλου. 

Όλοι περίμεναν ότι το μεγάλο αστέρι στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στίβου θα ήταν ο Μπολτ. Αυτός τρέχει στο πιο εμπορικό αγώνισμα, στο κατοστάρι, αυτός έχει σπάσει τα χρονόμετρα, αυτός είναι ο αδιαφιλονίκητος και πιο ακριβοπληρωμένος σταρ του στίβου τα τελευταία χρόνια. Αμ δε!

Δεν "ψήθηκαν"

Όποιος πρόσεξε λίγο τις εξέδρες τη μέρα που αγωνίστηκε ο Μπολτ, ούτε τον μισό κόσμο είχε σε σχέση με χθες. Και είναι λογικό. Το ρωσικό κοινό πήγε να δει τη δικιά του αθλήτρια, την Ισινμπάγεβα. Αυτό, όμως, δεν πάει να πει κάτι από μόνο του, αφού δεν υπάρχει παγκόσμιο πρωτάθλημα ή τελικός Ολυμπιακών Αγώνων, όπου κι αν γίνεται, που να μην πέφτει καρφίτσα στα 100 μ. Οι Ρώσοι, όμως, δεν "ψήθηκαν" για τον Μπολτ και τόσο πολύ όπως φάνηκε.

Σε σούπερ

Κάτι ότι τόσοι Τζαμαϊκανοί και Αμερικανοί σπρίντερ πιάστηκαν ντοπαρισμένοι πριν το Παγκόσμιο, κάτι ότι ο Μπολτ δεν ήταν και σε σούπερ κατάσταση στον τελικό κι έτσι την παράσταση μέχρι τώρα στο παγκόσμιο κλέβει μακράν η Ισινμπάγεβα.

Την παραδέχεσαι

Και θες, δεν θες την παραδέχεσαι. Για μένα, είναι η κορυφαία εν ενεργεία αθλήτρια στίβου της γης. Και λέω εν ενεργεία επειδή ούτως ή άλλως είπε ότι δεν θα αποσυρθεί από σήμερα, αλλά θα σταματήσει για λίγο και θα επιστρέψει μετά από ένα, δυο χρόνια.

Υπόκλιση

Όταν μια αθλήτρια επί τόσα χρόνια έχει κάνει κάπου 30 παγκόσμια ρεκόρ, δεν γίνεται να μην της υποκλιθείς. Μιλάμε για γυναικάρα που δεν προλαβαίνει να μετράει νίκες στην καριέρα της. Και είναι τόσα χρόνια στην κορυφή!

Πανζουρλισμός

Η Ισινμπάγεβα, λοιπόν, ανέβασε από μόνη της το επίπεδο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στο στάδιο γινόταν πανζουρλισμός, τα διεθνή ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες έχουν πάρει φωτιά μετά από το σασπένς στον αγώνα και γενικά η σκιά της κάλυψε ακόμα και τον Μπολτ, που όπως είπαμε ούτε ιδιαίτερα κέφια είχε στον αγώνα, ούτε πλησίασε το παγκόσμιο ρεκόρ του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags