Facebook Pixel Ο κορυφαίος παράγοντας του πόκερ σε ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2013-11-29 22:48:00

Ο κορυφαίος παράγοντας του πόκερ σε ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο κορυφαίος παράγοντας του πόκερ σε ταινία (ΒΙΝΤΕΟ)

O Matt Savage είναι ένας από τους καλύτερους tournament directors αυτή τη στιγμή στον κόσμο και η εξέλιξη του παιχνιδιού σε live επίπεδο οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη δημιουργία ενιαίων κανόνων στα poker rooms που δημιούργησε στην TDA (ένωση tournament directors).

Ο Matt πρωταγωνίστησε στην ταινία “Luck You” το 2007, όπου το θέμα της φυσικά ήταν το πόκερ. Σαν tournament director του World Series of Poker βρέθηκε στο τελικό τραπέζι της διοργάνωσης και στην ταινία φαίνεται σε πάρα πολλές σκηνές να περιγράφει την εξέλιξη των παρτίδων.

Το Strobe του Paradise Poker σε περιμένει για ατελείωτη δράση.

Στο “Lucky You” πρωταγωνιστούν μεταξύ άλλων οι Drew Barymore και Eric Bana ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που το έχει δείξει η ελληνική τηλεόραση και συγκεκριμένα ο τηλεοπτικός σταθμός Star.

Όπως είναι φυσικό οι ηθοποιοί της ταινίας θα κερδίζουν κάποια χρήματα από τις επαναπροβολές και ο Matt Savage συνεχίζει μέχρι και σήμερα να παραλαμβάνει επιταγές από την Warner Bros. Αμέσως έσπευσε την επιταγή να την ανεβάσει στο twitter με το μαγικό ποσό των $58,29.

To “Lucky You” είναι μία ταινία που αξίζει να την παρακολουθήσετε, το trailer της οποίας θα βρείτε στην gallery του άρθρου. Στο βίντεο που ακολουθεί οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, πατέρας και γιος, συζητούν για μία παρτίδα σε καφετέρια του Las Vegas. Εσείς θα ξεφεύγατε ποτέ από αυτό το φύλλο;

ΠΗΓΗ: Pokerlobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags