Facebook Pixel Φιάσκο στην έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων
| 2014-02-07 20:41:00

Φιάσκο στην έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Φιάσκο στην έναρξη των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων

Με μια αποτυχία ξεκίνησε η τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών αγώνων που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Σότσι της Ρωσίας, αφού δεν άνοιξε ποτέ ο πέμπτος Ολυμπιακός Κύκλος.

Ένα εντυπωσιακό εφέ είχαν ετοιμάσει οι Ρώσοι για την τελετή έναρξης των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του Σότσι, αλλά τελικά η τεχνολογία δεν τους έκανε το χατίρι κι έτσι ήρθε η αποτυχία.

Ξαφνικά στην οροφή του Ολυμπιακού Σταδίου έκαναν την εμφάνισή τους πέντε τεράστιες νιφάδες χιονιού, οι οποίες επρόκειτο να ανοίξουν και να σχηματίσουν τους ισάριθμους Ολυμπιακούς Κύκλους. Η μία νιφάδα ποτέ δεν άνοιξε κι έτσι το σύμβολο των Ολυμπιακών Αγώνων δεν σχηματίστηκε ποτέ.

Κατά την τελετή έναρξης που βρίσκεται σε εξέλιξη, καθώς ξεκίνησε στις 18:15 ώρα Ελλάδας παραβρίσκονται 40.000 θεατές, οι οποίοι παρακολουθούν το σόου που έχουν διοργανώσει οι Ρώσοι, αλλά και χειροκροτούν τους 2800 αθλητές που θα παρελάσουν.

Στη διάρκεια του σόου έχουν εμφανιστεί οι TATU, το ρωσικό συγκρότημα που είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με ένα φιλί που είχαν ανταλλάξει οι δύο τραγουδίστριες του γκρουπ, αλλά και η χορωδία του στρατού, η οποία τραγούδησε την επιτυχία των «Daft Punk» «Get Lucky».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags