Facebook Pixel Πάει για την κούπα ο Νόλε στο Παρίσι
Άλλα Σπορ
| 2014-06-06 18:31:00

Πάει για την κούπα ο Νόλε στο Παρίσι

Πάει για την κούπα ο Νόλε στο Παρίσι

Έτοιμος να διεκδικήσει το πρώτο του Roland Garros και να συμπληρώσει το περίφημο career slam, προσθέτοντας το μοναδικό Grand Slam που λείπει από την πλούσια συλλογή του, είναι ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Σέρβος τενίστας νίκησε με 3-1 σετ τον μαχητικό Έρνεστς Γκούλμπις και σφράγισε το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό του Γαλλικού Όπεν. Το Νο2 της παγκόσμιας κατάταξης δυσκολεύτηκε μόνο στο τρίτο σετ από τον Λετονό και με 6-3, 6-4, 3-6, 6-3, έφτασε στη νίκη και πλέον περιμένει να μάθει τον αντίπαλό του που θα προκύψει από το ζευγάρι του Ραφαέλ Ναδάλ με τον Άντι Μάρεϊ.

"Ένιωσα λίγο κουρασμένος στο 3ο σετ. Στο τέλος του 4ου στάθηκα καλύτερα. Ήταν δύσκολες συνθήκες εκεί έξω και διαφορετικές από τους προηγούμενους αγώνες. Δεν μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να έχω τέτοιες καταστάσεις, όπως στο 3ο σετ όπου είχα πολλά λάθη. Θα προσπαθήσω να είμαι έτοιμος για το τελευταίο μου ματς", είπε ο Τζόκοβιτς, ο οποίος προκρίθηκε στον 13ο τελικό του σε τουρνουά Grand Slam και την Κυριακή θα διεκδικήσει τον 7ο τίτλο του και πρώτο στο Roland Garros, στο οποίο φτάνει για δεύτερη φορά στον τελικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags