Facebook Pixel Samsung Electronics και Παραολυμπιακοί Αγώνες μαζί μέχρι το 2020
| 2014-10-30 12:32:00

Samsung Electronics και Παραολυμπιακοί Αγώνες μαζί μέχρι το 2020

Samsung Electronics και Παραολυμπιακοί Αγώνες μαζί μέχρι το 2020

Η εταιρεία υπέγραψε συμφωνία με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, επεκτείνοντας τη χορηγία της ως τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες PyeongChang 2018 και τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Η Samsung Electronics Co., Ltd., Παγκόσμιος Χορηγός των Παραολυμπιακών Αγώνων στην κατηγορία εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας, ανακοίνωσε την υπογραφή συμφωνίας με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή για τη διεύρυνση της χορηγίας της ως τους Παραοπλυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020.

Για τα επόμενα έξι χρόνια ισχύος της συμφωνίας, η Samsung, ως υποστηρικτής της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής από το 2006, θα διατηρήσει τη θέση της ως ένας από τους Επίσημους Παγκόσμιους Χορηγούς των Παραολυμπιακών Αγώνων, στην κατηγορία «Εξοπλισμού Ασύρματης Επικοινωνίας και Εξοπλισμού Πληροφορικής», συμπεριλαμβάνοντας smartphones, tablets, laptops, προσωπικούς υπολογιστές, εκτυπωτές και άλλες συσκευές πληροφορικής.

«Η Samsung έχει ως στόχο να υποστηρίζει τους αθλητές στη διάδοση του πάθους και της αφοσίωσής τους, μέσα από την ασύρματη τεχνολογία, εμπνέοντας τους φίλους των Παραολυμπιακών Αγώνων παγκοσμίως», σημείωσε ο Younghee Lee, Executive Vice President of Global Marketing, IT & Mobile Division της Samsung Electronics. «Είμαστε ενθουσιασμένοι για την επέκταση της συνεργασίας μας με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή και σχεδιάζουμε μια σειρά από σημαντικά προγράμματα, μαζί με τους Παραολυμπιακούς αθλητές, προκειμένου να τιμήσουμε τη συμμετοχή τους και το Παραολυμπιακό πνεύμα».

Ο Πρόεδρος της Διεθνούς Παραολυμπιακής Επιτροπής, Sir Philip Craven, ανέφερε ότι «Η Samsung, με την ασύρματη τεχνολογία της έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές στις τελευταίες πέντε διοργανώσεις των Παραολυμπιακών Αγώνων. Μέσα από την υλοποίηση διάφορων προγραμμάτων, η Samsung έχει καταφέρει να παρουσιάσει στον κόσμο την καθημερινή ζωή των Παραολυμπιακών αθλητών, πριν και κατά τη διάρκεια των Αγώνων. Είμαστε χαρούμενοι που συνεχίζουμε και εμπνέουμε περισσότερο κόσμο να ασχοληθεί με το Παραολυμπιακό Κίνημα και τους Αγώνες, μαζί με τη Samsung».

Η συμμετοχή της Samsung στους Παραολυμπιακούς Αγώνες

Σε συνεργασία με τη Διεθνή Παραολυμπιακή Επιτροπή, η Samsung τιμά τη δέσμευση των Παραολυμπιακών αθλητών, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να τους αντιμετωπίζει ως αθλητές που έχουν το ίδιο πάθος για την άθληση. Η καμπάνια βίντεο της Samsung Sport Doesn’t Care, η οποία ανανεώθηκε για τους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Sochi 2014, μετά την επιτυχία του κατά τη διάρκεια των Αγώνων στο Λονδίνο 2012, έχει κεντρικό ρόλο στην αποστολή αυτή της Samsung. Μέσα από προγράμματα, όπως το Sport Doesn’t Care, η Samsung και η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή στοχεύουν να αλλάξουν την αντίληψη του κόσμου για τους Παραολυμπιακούς αθλητές.

Επιπροσθέτως, η Samsung και η Διεθνής Παραολυμπιακή Επιτροπή συνεχίζουν το πρόγραμμα Samsung Paralympic Blogger, με τους αθλητές να αποκτούν άμεση επικοινωνία με τους θαυμαστές τους, μέσω των social Media. Η Samsung παρέχει συσκευές Galaxy στους αθλητές, προκειμένου να καταγράψουν και να μοιραστούν τις εμπειρίες τους από τους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου 2012 και του Sochi 2014, μέσω αποκλειστικών video blogs. Ειδικότερα, στους Χειμερινούς Παραολυμπιακούς Αγώνες του Sochi 2014, η Samsung εισήγαγε την εφαρμογή Accessibility Map, επιτρέποντας σε άτομα με ειδικές ανάγκες να βρουν εύκολα εγκαταστάσεις χωρίς εμπόδια, σε ολόκληρη τη Ρωσία, αλλά και κοντινές τοποθεσίες από εκεί που βρίσκονταν, όπου μπορούσαν να εξασκήσουν το Παραολυμπιακό τους άθλημα.

Ξεκινώντας από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Τορίνο 2006, η Samsung έχει υποστηρίξει τις διοργανώσεις στο Πεκίνο 2008, το Βανκούβερ 2010, το Λονδίνο 2012 και το Sochi 2014. Αντίστοιχα, η χορηγία της εταιρείας έχει ισχύ και για τους Παραολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο 2016, την PyeongChang 2018 και το Τόκιο 2020.

Σχετικά με τη Samsung Electronics Co., Ltd.

Η Samsung Electronics Co, Ltd είναι πρωτοπόρος εταιρεία παγκοσμίως στα προϊόντα τεχνολογίας και στοχεύει στην προσφορά νέων δυνατοτήτων στους ανθρώπους σε ολόκληρο τον κόσμο. Μέσω συνεχών καινοτομιών και εφευρέσεων, μεταμορφώνουμε τον κόσμο των τηλεοράσεων, smartphones, tablets, computers, φωτογραφικών μηχανών, οικιακών συσκευών, εκτυπωτών, LTE συστημάτων, ιατρικών συσκευών, ημιαγωγών και LED τεχνολογιών. Απασχολούμε 286.000 άτομα σε 80 χώρες με ετήσιες πωλήσεις που ξεπερνούν τα 216,7 δισ. δολάρια ΗΠΑ. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.samsung.com/gr.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags