Facebook Pixel Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει σάλο!
Άλλα Σπορ
| 2015-10-16 09:30:00

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει σάλο!

Μεταγραφή στον ΠΑΟΚ που θα προκαλέσει σάλο!

Πολλές συζητήσεις -πιθανότατα και αντιδράσεις- από τους οπαδούς του Δικεφάλου αναμένονται μετά την απόκτηση 18χρονου τερματοφύλακα. Διάβασε για ποιο λόγο!

Το θέμα πέρασε στα ψιλά από τα περισσότερα Μέσα ενημέρωσης, ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα πάρει διαστάσεις τις επόμενες μέρες, τουλάχιστον σε επίπεδο οπαδών.

Ήδη, μάλιστα, γίνονται πολλές συζητήσεις, ενώ υπάρχουν και αρκετές αντιδράσεις από τους φιλάθλους στα social media για μεταγραφή που έκανε ο ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για τον Κυριάκο Σαρρή που αποκτήθηκε πρόσφατα από το πόλο του συλλόγου και πρόκειται για τον γιο του Γιώργου Σαρρή, του πρώην προέδρου της ΕΠΟ!

Είναι γνωστή, άλλωστε, η κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στο πρώην αφεντικό της ελληνικής ομοσπονδίας με τους "ασπρόμαυρους", όσον αφορά το ποδόσφαιρο, με αποτέλεσμα να γίνονται τώρα οι ανάλογοι ...συνειρμοί από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ για την απόκτηση του 18χρονου πορτιέρο.

Μπορεί, δηλαδή, ο νεαρός άσος να θεωρείται μεγάλο ταλέντο και να είναι διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες, ωστόσο το γεγονός ότι είναι γιος του Γιώργου Σαρρή είναι αρκετό για να προκαλέσει αντιρρήσεις από τους φίλους της ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Η εντολή του Σαββίδη για ...Φορτούνη!
 

  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags