Facebook Pixel Το ξέρατε αυτό για τον γιο του Σουμάχερ;
| 2015-11-18 23:11:00

Το ξέρατε αυτό για τον γιο του Σουμάχερ;

Το ξέρατε αυτό για τον γιο του Σουμάχερ;

Τίποτα δεν είναι τυχαίο...

Ο Mick Schumacher επισκέπτεται το Maranello, συναντά τους φίλους του πατέρα του στην Ferrari και τον επικεφαλής του προγράμματος εξέλιξης οδηγών της Scuderia.

Την περασμένη εβδομάδα ο 16χρονος Mick Schumacher, γιος του εφτά φορές παγκόσμιου πρωταθλητή, βρέθηκε στο Maranello και επισκέφθηκε φίλους του πατέρα του στην Ferrari. Ξεχωριστό κομμάτι του ταξιδιού του ήταν η συνάντηση με τον Luca Baldisseri. Άλλοτε μηχανικό κινητήρων την εποχή του Michael, ο οποίος σήμερα «τρέχει» το πρόγραμμα των ακαδημιών νέων ταλέντων της Scuderia. 

Oι δυo τους έφαγαν στο εστιατόριο Montana, το αγαπημένο του Michael, με τους ιδιοκτήτες του οποίου ο Schumi είχε στενή φιλική σχέση. Σύμφωνα με πηγές, ο Mick δεν θα ενταχθεί προς το παρόν στις ακαδημίες, ωστόσο η επίσκεψη αυτή δείχνει ότι οι σχέσεις της οικογένειας Schumacher με την Ferrari παραμένουν ισχυρές και όλα είναι πιθανά στο μέλλον. 

Κάτι τέτοιο άλλωστε δείχνει το γεγονός ότι ο Baldisseri ήταν παρών στις δοκιμές που έκανε ο Mick Schumacher στη Monza, με μονοθέσιο Formula 4, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την συμμετοχή του στο γερμανικό πρωτάθλημα F4 και το 2016, για δεύτερη χρονιά. Το 2015 o Mick συμμετείχε στο πρωτάθλημα με την ομάδα Van Amersfoort, με την οποία αγωνιζόταν πέρσι ο Max Verstappen πριν μεταπηδήσει από την F3 στην F1. Ωστόσο, το μονοθέσιο που οδήγησε στην Monza ανήκε στην ιταλική ομάδα Prema Powerteam, η οποία χρησιμοποιεί κινητήρες Mercedes και είναι γνωστό ότι έχει στενούς δεσμούς με την Ferrari και την Mercedes.

Παρότι είναι μάλλον απίθανο να μεταπηδήσει άμεσα στην F3, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, ο Schumacher μια βδομάδα πριν τις δοκιμές της Monza δοκίμασε μονοθέσιο Formula 3 στο Spa. Tα γερμανικά πρακτορεία ειδήσεων DPA και SID αναφέρουν ότι η συνήθως φειδωλή στις δηλώσεις της Sabine Kehm, εκπρόσωπος Τύπου της οικογένειας, επιβεβαίωσε την πληροφορία. Ο Frits van Amersfoort, αφεντικό της ομώνυμης ομάδας δήλωσε: «Ο Mick έδειξε το ταλέντο του στο Spa, τα πήγε εξαιρετικά ακόμη και στην βροχή. Είναι πολύ πιθανό να δοκιμάσει ξανά στις αρχές Δεκέμβρη στην Ισπανία».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags