Facebook Pixel Πρωτοφανής επίθεση Πακιάο σε ομοφυλόφιλους! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2016-02-16 16:54:00

Πρωτοφανής επίθεση Πακιάο σε ομοφυλόφιλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Πρωτοφανής επίθεση Πακιάο σε ομοφυλόφιλους! (ΒΙΝΤΕΟ)

Χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και προκάλεσε χαμό με τα λεγόμενά του, σε μεγάλο γαλλικό κανάλι... 

Ο Μάνι Πακιάο είναι άνθρωπος του Θεού. Το έχει δηλώσει πολλάκις σε συνεντεύξεις του. Και επειδή η θρησκεία του δεν αποδέχεται τους γάμους και τις σχέσεις γενικότερα μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών. Αυτή την εποχή προετοιμάζεται για τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του, αφού μετά έχει δηλώσει πως θέλει να ασχοληθεί με την πολιτική, με απώτερο στόχο να γίνει ο Προεδρος των Φιλιπίνων.

Σε μια δήλωση του λοιπόν στο γαλλικό κανάλι “TV5” αναφέρθηκε στο θέμα των gay λέγοντας... εκπληκτικά πράγματα: "Έχετε δει ζώα να κάνουν σεξ με ζώα του ίδιου φύλου; Ακόμα και τα ζώα, είναι καλύτερα διότι μπορούν να ξεχωρίσουν το αρσενικό από το θηλυκό. Αν, λοιπόν, ένας άνδρας πηγαίνει με άλλον άνδρα και μια γυναίκα με γυναίκα, τότε είναι χειρότεροι από ζώα".

Δηλώσεις που όπως είναι λογικό προκάλεσαν παγκόσμιο σάλο. Ο ίδιος, στη συνέχεια, έσπευσε να ζητ'ησει συγνώμη από όσους πιθανώς έθιξε, παραμένοντας όμως σταθερός στα πιστεύω του: "Λυπάμαι επειδή πλήγωσα κάποιους συγκρίνοντας ανθρώπους με ζώα. Ζητώ συγχώρεση από όσους πλήγωσα, ωστόσο παραμένω πιστός στις απόψεις μου και είμαι ενάντια στον γάμο ατόμων του ίδιου φύλου, σύμφωνα και με όσα λέει η Βίβλος. O Θεός να σας ευλογεί. Προσεύχομαι για εσάς", τονίζει στο video που ακολουθεί.

 

I'm sorry for hurting people by comparing homosexuals to animals. Please forgive me for those I've hurt. I still stand on my belief that I'm against same sex marriage because of what the Bible says, but I'm not condemning LGBT. I love you all with the love of the Lord. God Bless you all and I'm praying for you.

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Manny Pacquiao (@mannypacquiao) στις

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags