Facebook Pixel Αποκάλυψη για Σουμάχερ έφερε θυέλλα αντιδράσεων!
| 2016-03-12 13:00:00

Αποκάλυψη για Σουμάχερ έφερε θυέλλα αντιδράσεων!

Αποκάλυψη για Σουμάχερ έφερε θυέλλα αντιδράσεων!

ΤΙ αποκάλυψε σε δηλώσεις της η μάνατζερ του Γερμανού πιλότου, Ζαμπίνε Κεμ, προκαλώντας πλήθος αντιδράσεων!

Η αλήθεια είναι πως από τη στιγμή που τραυματίστηκε σοβαρά ο Μίκαελ Σουμάχερ, τα εκατομμύρια θαυμαστών και φίλων του σε ολόκληρο τον πλανήτη περιμένουν με αγωνία να μάθουν το παραμικρό νέο για την υγεία του.

Αλλά η πληροφόρηση προς το κοινό γίνεται με το σταγoνόμετρο και όπως γίνεται αντιληπτό είναι περισσότερες οι πληροφορίες που δεν ευσταθούν, παρά εκείνες που πραγματικά έχουν αξία να διαβάσει κανείς και προέρχονται από την οικογένεια.

Για αυτό όλοι περιμένουν πώς και πώς να μάθουν κάτι νεότερο για την υγεία του, με την εγκυρότητα που θα είχε μία ανακοίνωση, ας πούμε, από την οικογένειά του.

Και η εξήγηση που έδωσε η μάνατζερ του Σουμάχερ, Ζαμπίνε Κεμ, στη γερμανική εφημερίδα "Süddeutsche Zeitung" για ποιον λόγο δεν συμβαίνει αυτό, έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων!

"Δεν βλέπω κάποια άλλη εναλλακτική αυτή τη στιγμή. Kάθε πρόταση δίνει το έναυσμα για νέες επερωτήσεις, κάθε λέξη είναι η απαρχή για περισσότερες πληροφορίες. Δεν θα είχαμε ποτέ ησυχία", σχολίασε σχετικά η Ζ. Κεμ, με αποτέλεσμα να υπάρξει θύελλα αντιδράσεων σε social media και μηνύματα αναγνωστών!

Καθώς οι θαυμαστές του "Σούμι" ναι μεν σέβονται την άσχημη κατάσταση που βρίσκεται η οικογένεια του Γερμανού πιλότου, αλλά όπως και να το κάνουμε θέλουν να μάθουν τι γίνεται με την υγεία του!

Δεν ζήτησε κανείς να υπάρχει συχνά μία τέτοιου τύπου ενημέρωση, αλλά αν δεν το κάνει με επίσημο τρόπο η οικογένειά του, τότε κάθε τρεις και λίγο θα υπάρχουν ευφάνταστα ρεπορτάζ που θα αποπροσανατολίζουν τον κόσμο!

Ο Σουμάχερ ήταν δημόσιο και πολύ αγαπητό πρόσωπο και αυτό που ζητάνε, μαζικά, οι θαυμαστές του είναι μία επίσημη και έγκυρη ενημέρωση για την πορεία της υγείας του...

Για αυτό και έχει προκληθεί ολόκληρο θέμα με τις δηλώσεις της μάνατζερ του, καθώς οι θαυμαστές του αγωνιούν...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags