Facebook Pixel Απίστευτο!! Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι
Άλλα Σπορ
| 2016-03-29 18:19:00

Απίστευτο!! Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Απίστευτο!! Έλληνας βολεϊμπολίστας απείλησε τον προπονητή του με πιστόλι

Διαβάστε τι αναφέρουν οι πληροφορίες για το πρωτοφανές περιστατικό που συνέβη σε ελληνική ομάδα, αλλά και τι δηλώνει ο ίδιος ο προπονητής…

Παρολίγον τραγωδία στην ομάδα βόλεϊ του Α.Ο. Παλλήνης και όλα αυτά εξαιτίας μιας διαφωνίας που παραλίγο να έχει καταστροφικές συνέπειες. Παίκτης της ομάδας, όπως αναφέρουν πληροφορίες του notioanatolika.gr, είχε έντονη λογομαχία με τον προπονητή του και τράβηξε όπλο, το οποίο ευτυχώς δεν χρησιμοποίησε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων.

Όλα συνέβησαν στις 21 Μαρτίου, όταν ο παίκτης συνάντησε τον προπονητή στο κλειστό γυμναστήριο της Κάντζας, όπου προπονείται η ομάδα και του ζήτησε τον λόγο για μια απόφασή του. Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει από μια λεκτική αντιπαράθεση και χρειάστηκε η παρέμβαση τρίτων για να τους χωρίσουν.

Δεν σταμάτησε όμως εκεί το θέμα, αν και αυτό θα περίμεναν οι περισσότεροι. Η μεταξύ τους αντιπαράθεση ξεκίνησε ξανά, όμως αυτή την φορά βγήκε πιστόλι από τη μεριά του αθλητή, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί πανικός και όλοι να τρομοκρατηθούν στη θέα του. Πάλι μπήκαν στη μέση οι άλλοι παίκτες και το όπλο μπήκε εκ νέου στην θήκη του.

Τότε, ζητήθηκε η άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να δημιουργηθεί νέος κύκλος έντασης, ο οποίος κατέληξε στο αστυνομικό τμήμα, με τον ένα από τους δύο να υποβάλει μήνυση.

Η διοίκηση του ΑΟ Παλλήνης επιβεβαίωσε το γεγονός, αναφέροντας πως "έχει προσφύγει σε όλες τις απαραίτητες δικαστικές ενέργειες και βρίσκεται σε επικοινωνία με τους γονείς, ώστε να καθησυχαστούν. Ήδη ο δημιουργήσας το επεισόδιο έχει ζητήσει συγγνώμη από τον σύλλογο, διαβεβαιώνοντας ότι δεν είχε πρόθεση να διαταράξει τη λειτουργία του, αλλά ενήργησε εν θερμώ, έχοντας προβλήματα μόνο με τον προπονητή".

"Είναι μία ακραία περίπτωση"

Για το περιστατικό μίλησε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο ίδιος ο Βασίλης Ξεροβάσιλας, που έδειξε ωστόσο εμφανή διάθεση να κατευνάσει τους τόνους και να μην πάρει περαιτέρω έκταση το θέμα.

«Δεν έχει νόημα να πούμε ονόματα. Αυτό που έχει σημασία είναι η καταγραφή των γεγονότων. Υπήρξε μια διαφωνία σε αθλητικό επίπεδο μεταξύ παίκτη και προπονητή και μια υπερβολική αντίδραση από την πλευρά του παίκτη η οποία δεν είναι συνηθισμένη. Ένας παίκτης μπορεί να νιώσει ότι αδικείσαι, αλλά όχι να φτάνει σε αυτό το επίπεδο. Όταν κάνεις μια ενέργεια, υπάρχουν κάποιες συνέπειες, αλλά αυτό καλό είναι να το σκέφτεσαι από πριν.

Από ‘κει και πέρα έγινε μια κουβέντα με τον αθλητή. Εγώ δεν είμαι άνθρωπος που θέλω να καταδικάσω κάποιον. Είναι κάποια πράγματα που έχουν πάρει κάποιο δρόμο και εκεί θα αναλυθούν. Στον αθλητισμό είναι κατανοητό να υπάρχουν διαφορετικές απόψεις, αυτό συμβαίνει συχνά. Θεωρώ ότι είναι κάτι που δεν πρέπει να πάρει έκταση. Δίνονται κάποιες αμοιβαίες εξηγήσεις και κάποιοι κατανοούν ότι έκαναν λάθος. Όταν κάποιος αναγνωρίσει το λάθος του είναι η αρχή για να λυθούν οι παρεξηγήσεις»
, είπε αρχικά. Και συνέχισε:

«Εγώ δεν είχα ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις με τον αθλητή, ούτε είχαμε προστριβές. Υπήρχε διαφορά απόψεων και εκτιμήσεων, αλλά αυτό είναι κάτι που συμβαίνει. Το να βλέπει ο προπονητής κάποια πράγματα διαφορετικά από έναν παίκτη είναι συχνό φαινόμενο.

Στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε διαφορετική φιλοσοφία σε κάποια πράγματα, με αποτέλεσμα όταν είδα ότι δημιουργείται πρόβλημα για την ομάδα, να ζητήσω την απομάκρυνση του παίκτη. Είναι μια ακραία περίπτωση, αλλά πέραν αυτού τα υπόλοιπα είναι πράγματα που έχουν ξανασυμβεί.

Έχουν γίνει κάποιες ενέργειες που αποσκοπούν κυρίως στο να εκτονωθεί η κατάσταση και να καταλάβουν όλοι τι έγινε και πόσο σοβαρό ήταν. Από ‘κει και πέρα εγώ δεν θέλω αντιπαλότητες και αντιδικίες».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags